Tamna romantika

Crne tkanine posute cvjetnim printom su must-have

Naime, na tamnoj podlozi ovaj dezen još više dolazi do izražaja te djeluje neodoljivo u svim varijantama. Tako se nose sportske jakne, donje rublje, haljine, ali i pidžame obojene u tamnu romantiku.

Majica dugih rukava i jednostavne forme vrlo je upečatljiva upravo zbog efektnog kontrasta podloge i printa. Kombinirajte je uz tamne hlače i crvene akcente.

Majica, Gant, 775 kn

Donje rublje upotpunjeno sitnim cvjetićima i delikatnom čipkom apsolutni je trend, a osim ispod svakodnevne odjeće, možete ga nositi i ispod gornjih prozirnih komada.

Donje rublje, Tezenis, gornji dio 135 kn; donji dio 59,90 kn

Košulja-haljina ležerne, ali kratke forme najbolje će pristajati uz čizme visokih sara te velike shopper torbe.

Haljina, New Yorker, 199 kn

Udobne pidžame također su važan dio naše svakodnevice, zato birajte one što kvalitetnije i, naravno, u skladu sa zadanim trendovima.

Pidžama, Yamamay, gornji dio 379 kn; donji dio 299 kn

Slip haljina također je vrlo tražen komad, nosiv cijele godine. Ljeti uz sandale i pismo torbice, a zimi uz visoke čizme, kardigane i bunde.

Haljina, Palmers, 379 kn

Kratka sportska jakna totalni je hit, a osim uz tajice ili trenirku, možete je nositi u stylish kombinacijama uz duge suknje.

Jakna adidas, The Athlete’s Foot, 549,95 kn

View this post on Instagram

Une soirée Parisienne?

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

Foto: Shutterstock, Instagram i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Tako moćan bodi

U DUHU ZAVOĐENJA

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići