TikTok senzacija koja je poharala knjižare

Branko Matijašević donosi naslov koji smo jedva dočekali

Kad smo imali samo Facebook, stvari su se činile mnogo jednostavnijima. No tehnologija komunikacije ne miruje te su nas uskoro počeli zasipati drugim, novim društvenim mrežama. Nakon popularnosti Instagrama i Twittera, najveći „boom“ napravio je TikTok. I tako su influenceri počeli sve više pozornosti usmjeravati upravo onamo. Ono što je nekada bio InstaBook, sada je BookTok. Jedan od najpopularnijih naslova s te mreže upravo je objavljen na hrvatskom i odmah je doživio uspjeh.

Obrćući trend online ispovijedanja koji je uzeo maha posebice u pandemiji, radna bilježnica Sharon Jones Spali dnevnik“ nudi vam novo rješenje – svoje najintimnije misli izbacite iz sebe, ali ih ne dijelite ni sa kim.

Hoću knjigu, 99,00 kn

Svojim prodornim pitanjima i misaonim eksperimentima, ovaj vas osobni dnevnik izaziva da sami sa sobom zaigrate igru istine.

Pomaknite svoje granice; razmislite o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti pa samo za sebe stvorite tajnu knjigu o sebi.

A kad završite, bacite je, sakrijte ili, jednostavno, spalite nakon pisanja.

Priznajte, ima nešto privlačno u tom samo-ispovijedanju jer ste ipak ono skriveno, često vrlo mračno, iznijeli na svjetlo dana. Postoji li u vama teret kojeg se nikako ne možete riješiti, „Spali dnevnik“ prihvatit ćete kao odlično rješenje koje vam omogućuje da kolač pojedete dok ga istovremeno imate i dalje. Usto, nije li zabavno i pomalo vragolasto nadomak drugih ljudi ispisivati nedoličnosti, a da ste i dalje zaštićeni od neželjenih komentara i osuđivanja?

@larasantos1117

Let’s get started 😣! #fyp #foryou #foryoupage #burnafterwriting

♬ July – Noah Cyrus

@alishamarie

tik tok made me buy it part idk 💕 #tiktokmademebuyit #burnafterwriting

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

@lucie.d.dreamz

Reply to @oof_mckinlee How I burnt the Burn After Writing Journal 😳 #fyp #burnbook

♬ Aesthetic – Xilo

Foto: Shutterstock, TikTok i press

INSPIRIRAJTE SE

Vrijeme je za odmor

Široke hlače – klasik koji dominira jesenskim kolekcijama!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići