Vrijeme je za odmor

Jesenske su večeri kao stvorene za opuštanje

Sve kraći dani vuku nas da većinu slobodnog vremena provodimo kod kuće. Pa iako smo kroz dan okupirani obvezama i odlascima na posao, večeri sve rjeđe provodimo izvan kuće. Dapače, odmor uz omiljenu seriju, novi film ili hit knjigu polako postaju sastavni dio većine naših dana. A kao i svaka prigoda u našim životima, tako i opuštajuće večeri zaslužuju svoju odjevnu kombinaciju i dodatke koji će ju vjerno pratiti.

Iako smo posljednjih više od godinu dana uglavnom proveli u udobnim trenirkama, postoji jedna kombinacija koja i ovaj cosy trend svrgava s trona – pidžama. Večernja i ranojutarnja uniforma koja nam je u djetinjstvu bila poprilično omražena jer je označavala završetak igre, danas nam pričinjava sreću kraja napornog dana. Topla, ugodna i, što je najvažnije, opuštena, pruža nam slobodu koja nam je tijekom dana nedostajala i kao stvorena je za opuštajuće večeri na kauču.

Ženski gornji dio pidžame, Oysho, 169,90 kn; donji dio pidžame, Oysho, 169,90 kn

Muška pidžama, H&M, 189 kn

Uz pidžamu, neizostavan dio kombinacije za večernje opuštanje su tople i meke papuče. Muškarci će i u ovom slučaju za sebe odabrati jednostavan model koji ispunjava svrhu, bez prevelike brige o njihovu izgledu. No mnoge će žene za sebe odabrati plišani model ili onaj s umjetnim krznom koji će izgledati neodoljivo u paru s pidžamom i kućnim ogrtačem i pružiti dodatan osjećaj komfora nakon dana provedenog u visokim potpeticama.

Muške papuče, Vitapur, 124,90 kn

Ženske papuče, Aldo, 560 kn

No neovisno o dobi, a i spolu, mekane dekice i jastuci osvojit će vas na prvi pogled. Bez njih je gotovo nezamislivo provesti večer bilo ispred televizijskog ekrana ili uz knjigu. No bez obzira na to što će baš svaka dekica ispuniti svrhu, savjetujemo da vaš odabir padne na jednu od svijetlih, nježnih i toplih nijansi koje će djelovati umirujuće. A za dodatnu relaksaciju u večernjim satima i pripremu za kvalitetan san zadužena će biti šalica toplog čaja, samo pripazite da u sebi ne sadrži nimalo kofeina.

Warm hug set, Top Shop, 499,90 kn

Šalica, LONCI & POKLOPCI by Bajde, 95 kn

Čaj od kadulje, dm, 24,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Natkošulja – vladarica casual lookova

Knjiški hitovi za sezonu otpala lišća

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići