Tisuću lica balerinki

Najravnije među cipelama su balerinke, koje svoj procvat doživljavaju u proljeće

Tako je i ove sezone. Naime, u high street trgovine stigli su najraznovrsniji modeli ovih popularnih cipela, koje se sada nose od jutra do mraka uz sve vrste kombinacija. Ipak, žene ih možda najviše vole u formi ležerne elegancije i to za poslovne outfite.

Atraktivna varijanta omiljenih cipela ima šiljati vrh i načinjena je od imitacije zmijske kože – s upečatljivim crvenim akcentom.

 

 

Mango, 169,90 kn

Izrazito ženstveni model od brušene kože dolazi u crvenoj boji, a kao originalni dodatak ima veliku crvenu mašnu.

Nine West, 549 kn

Balerinke kao sandale također su statement komad, osobito ako dolaze u snažnoj žutoj nijansi i s efektom antilop kože.

 

 

Graceland, Deichmann, 149 kn

Jedna od omiljenih boja proljeća je i tamnoplava, stoga nećete pogriješiti ako odaberete upravo takve cipele raskošno ukrašene remenčićima.

 

Kate Gray, Humanic, 379 kn

Šik model izrazito modernog predznaka također su sandale nadahnute balerinkama. Asimetričnog su kroja, snažnog kolorita i potpetica u boji tamnog drva.

 

 

Zara, 299,90 kn

Klasične balerinke s izrazito tankim potplatom, porubom i malenom mašnicom nose i dalje aktualan zmijski print.

 

 

H&M, 79,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Nezaobilazan plise

Delikatna čipka

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići