Top 5 crnih salonki

Još jedan bezvremenski komad koji u svom ormaru mora posjedovati baš svaka dama koja drži do sebe i svog stila svakako je klasična crna salonka. Brzo je rješenje kad ne znate koji par obuće izvući, a nosiva je baš uvijek i svugdje!

Još iz vremena naših baka pa sve do danas, klasična crna salonka jedini je komad obuće koji baš nikada nije niti će izaći iz mode. Bez obzira kakav model preferirate, volite li više visoke ili niže potpetice, lakirane, baršunaste ili kožne te one sa zanimljivim dizajnom i ubačenim detaljem, s njima jednostavno ne možete pogriješiti. U klasičnoj varijanti savršeno se slažu uz strogi poslovni look i pencil suknje te lepršave haljine.

No ako ste više ljubiteljica urbanijeg stila, uz jednostavnu košulju i traperice s crnom salonkom izgledat ćete poput nepogrešive stilske ikone. Poznate dame iz klana Kardashian nose ih čak i uz sportske komade poput širokih hlača od trenirke koje imaju dugmad sa strane. Pogledajte galeriju i otkrijte kako ih nose poznate fashionistice te se odlučite za omiljeni od top 5 modela City Centera one.

https://www.instagram.com/p/BbufP6ugRH1/?taken-by=thriftsandthreads

https://www.instagram.com/p/BYlNco1DT5i/?taken-by=chiaraferragni

https://www.instagram.com/p/BVjyswgBL77/?taken-by=harperandharley

https://www.instagram.com/p/BckW_9mAA9v/?taken-by=styleheroine

https://www.instagram.com/p/Bdh7wx3ji_N/?taken-by=stylishjournal

Zara, 349,90 kn

Moje cipele, 250 kn

Deichmann, 299 kn

Stradivarius, 179,90 kn

Mango, 249,90 kn

 

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Tako poželjan – ženski bodi

Traženi model

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići