Top kupaći kostimi za prve godišnje odmore

Počele su pripreme

Svibanj je donio prve prave ljetne temperature koje su brojne ponukale na planiranje onih prvih lipanjskih dana godišnjeg odmora. Pa iako se vrijeme malo poigralo s nekoliko hladnijih dana, vrućine su tek pred nama. Zato smo zavirili u ponudu omiljenih trgovina i probrali nekoliko genijalnih modela kupaćih kostima koji su kao stvoreni za prve izlete na plažu.

Posljednjih nekoliko godina sve je veća popularnost jednodijelnih kupaćih kostima. I to s razlogom. Osim što su praktični jer u većini modela nude sigurnost pokreta, odlična su zamjena za top. Dovoljno im je samo dodati kratke hlačice, suknju ili pareo i spremne ste za odlazak na kavu, beach bar, čak i na ručak u restoran na plaži. Ipak, umjesto klasičnih modela, posegnite za malo maštovitijim krojevima koji će i dalje dovoljno pokrivati, ali i osigurati stylish izgled na plaži.

Yamamay, 379 kn

Zara, 229,90 kn

Prošlog ljeta brojne su žene, posebno influencerice, zavoljele bikinije čiji se donji dijelovi mogu prilagođavati ovisno o preferencijama. Tako od jednog donjeg dijela možete bez problema prijeći iz klasike u tanga model. A osim ovog retro trenda, sve smo češće viđali i donje dijelove jako visoka struka s visokim izrezima kojima postižete dojam dužih i tanjih nogu. Srećom, ovi trendovi su i dalje jednako prisutni i aktualni, pa ako već niste, pravo je vrijeme da nabavite svog favorita.

Gornji dio, Oysho, 199,90 kn; donji dio, Oysho, 149,90 kn

Gornji dio, H&M, 119 kn; donji dio, H&M, 79 kn

Ako je suditi prema prvim danima na domaćim plažama, boje će biti i više nego poželjne na kupaćim kostimima, kako jednodijelnima tako i na otkrivajućim bikinijima. Naš prijedlog pada na nježne nijanse ružičaste koje će izvrsno pristajati i bljeđoj puti, ali i onda kad dođete do željene preplanulosti. Bez obzira na to preferirate li bazične trokutiće ili podstavljene push-up modele, s ovom bojom nećete pogriješiti.

Gornji dio, Tezenis, 101,25 kn; donji dio, Tezenis, 69,90 kn

Gornji dio, Calzedonia, 241,10 kn; donji dio, Calzedonia, 124,35 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Komad koji morate imati za jednostavne chic outfite

Real life Barbie

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići