Topli dom

Stvorite vlastitu oazu u kojoj će vam biti toliko ugodno da će vam boravak, ali i pogled na nju uvijek iznova predstavljati pravo zadovoljstvo!

Kako biste stvorili besprijekoran dom u kojem ćete uživati, svakako pripazite na detalje. Udobne fotelje iz kojih vam se neće dati ustati neka budu upečatljivog dizajna, ali i boje. U trendu su one tankih drvenih nogu, i to u prirodnoj boji drva.

Perfecta Dreams, 7.084 kn

 

Pri odabiru jastuka obratite pozornost na teksturu, u zimskim mjesecima najpoželjniji su meki jastuci od krzna ili pletiva, ali i oni satenskog sjaja, koji će vašem domu dati notu raskoši.

Posteljina.hr, 49,95 kn

Jedan od važnih elemenata u domu svakako je i rasvjeta. Postavite je na što više mjesta kako biste se mogli poigrati atmosferom, a da sve ne bi bilo previše klasično, odaberite neku zanimljivu podnu lampu.

Perfecta Dreams, 1.849 kn

Kako bi se vašim domom uvijek širio ugodan miris, nabavite jedan od mirisa za dom, a bogat izbor na tržištu zasigurno će zadovoljiti svačiji ukus.

L’Occitane, 152,60 kn

Atmosferi toploga doma svakako će doprinijeti odjeća i obuća u kojoj ćete se osjećati zaista ugodno, poput toplog i mekog kućnog ogrtača, protukliznih termo-čarapa, ali i papuča u kojima će se vaša stopala potpuno relaksirati.

Ugg, The Core, 890 kn

Kao točka na „i“ bit će ispijanje čaja, posluženog u nekom zanimljivom servisu, uz koji ćete se moći opustiti sasvim sami, čitajući knjigu ili uživajući, pak, u društvu obitelji i prijatelja.

Harissa Spice Store, 309,99 kn

Uređujući svoj dom na ovaj način, postići ćete danski koncept življenja – hygge, koji zapravo znači uživanje u intimnoj, toploj atmosferi svoga doma. Danska ideja udobnosti je živjeti poput hedonista, a bit svega je neformalnost i užitak boravka u vlastitom domu.

Posteljina.hr, 99,95 kn

Yamamay, 159 kn

 

H&M, 199 kn

H&M, 99,90 kn

 

H&M, 69,90 kn

 

Lush, 152,60 kn

 

Tommy Hilfiger, Transporter Footwear, 449 kn

 

 

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

U zagrljaju pletiva

Top 5 bestselera koji se moraju naći na vašoj polici knjiga

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići