Torbe za plažu koje možete nositi i u grad

Pripremite se za ostatak ljeta na plaži i u gradu uz Carpisinu ljetnu kolekciju neodoljivih torbi

Odlazak na plažu nezamisliv je bez svih onih sitnica poput krema i marmelada za sunčanje, ručnika te sunčanih naočala. Zato se Carpisa u svojoj ljetnoj kolekciji potrudila i ponudila nam modele u koje će stati sve ono što ženama treba.

Carpisa, 199 kn

Čaroban otok Ischia poslužio je kao prekrasna kulisa kampanje pod nazivom „Ljeto u Italiji“. Izrazito živopisan krajolik odiše talijanskom poviješću te dočarava duh mediterana i talijanski lifestyle.

Carpisa, 229 kn

Ova je lokacija kao stvorena za predstavljanje torbi nadahnutih nautičkom atmosferom i etničkim printovima. Kolekcijom dominiraju jarke i svijetle boje na praktičnim i laganim tkaninama torbi za plažu i gradskim maxi shopper torbama.

Carpisa, 199 kn

Ruksaci i torbe s kićenkama i pomponima must-have su za svaku ljubiteljicu boho stila koja voli lepršavost i opuštenost.

Carpisa, 229 kn

Za trendseterice, tu su heklane torbe koje će se odlično uklopiti u dnevni look za šetnju prekrasnim rivama.

Carpisa, 299 kn

A kako bi nam kozmetika bila na jednom mjestu i nadohvat ruke, tu su i neseseri koji će savršeno odgovarati torbama iz ove kolekcije.

Carpisa, 99 kn

Na vama je samo da iz ove slikovite kolekcije izaberete omiljeni model i doživite ljeto na talijanski način.

Carpisa, 299 kn

Carpisa, 229 kn

 

Foto: Carpisa press

INSPIRIRAJTE SE

Rekviziti za plažu

Morski simbol

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići