Modni par

Najnoviji stylish partneri za nezaboravne proljetne dane su upečatljive torbice i fashion naočale

Odabrali smo nekoliko varijanti uz koje ćete moći naglasiti svoj stil. Uklopite ih u omiljene kombinacije i uživajte u svojim efektnim modnim detaljima.

Neodoljiv i izrazito moćan spoj čine torbica zmijskog printa s plavo-crnim šarama i naočale prozirne teksture s prugastim elementima i asimetričnim ‘krilima’.

Sunčane naočale Fendi, Ghetaldus optika, 2802 kn; torba, Carpisa, 199 kn

Bijela kao jedna od omiljenih nijansi sezone našla se i u našoj kombinaciji i to u formi zavodljivih mačkastih okvira i okrugle torbice ukrašene zakovicama.

Sunčane naočale Vogue, Optika Anda, 850 kn; torba, Carpisa, 229 kn

U fokusu su i uski, minijaturni modeli naočala. Birajte ih u nekoj upečatljivoj nijansi i pridružite im transparentnu, šik torbicu pastelnih boja – ružičastu, zelenu, plavu…

Sunčane naočale, Mango, 129,90 kn; torba Kate Gray, Humanic, 299 kn

Ako volite privlačiti pozornost modnim detaljima, pravi spoj za vas su šarena torbica krute forme koju čine metalizirane pruge u boji i predimenzionirane, futurističke naočale ljubičastih stakla i zlatnih elemenata, bez okvira.

Sunčane naočale Miu Miu, Endi Centar, 2325 kn; torba Kate Gray, Humanic, 299 kn

Proljeće voli pastele pa nećete pogriješiti ukoliko se odlučite upravo za njih u obliku trendi, mačkastih naočala prozirne teksture i shopper torbe s efektnim ukrasnim privjeskom.

Sunčane naočale, 129 kn; torba, 399 kn, sve Aldo

Klasični avijatičarski okviri uvijek su cool izbor. Odaberite one u zlatno-smeđoj varijanti i nosite ih uz haljinu, bomber jaknu i atraktivnu torbu.

Sunčane naočale, H&M, 54,90 kn; torba, Nine West, 529 kn

Cekeri-torbice opet osvajaju, naročito u obliku mini kofera. Ovaj zanimljiv model u kombinaciji pletenih dijelova od ratana i crnih elemenata od drva, pleksiglasa i umjetne kože, osim odličnog kontrasta, bit će pun pogodak uz okrugle okvire u bež boji.

Sunčane naočale Max Mara, Ghetaldus optika, 1850 kn; torba, Zara, 299,90 kn

Foto: Mladen Šarić i press

INSPIRIRAJTE SE

Bijeli dodaci

Zmijski print u bojama!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići