Torbice kao spoj umjetnosti i kulture

Najnovija Cruz capsule kolekcija torbica branda Carpisa nadahnuta je Napuljem, u kojem je ujedno snimljena i atraktivna kampanja

Glavnu ulogu utjelovila je glumica Penelope Cruz, koja je sa sestrom Monicom sudjelovala u osmišljavanju ove neodoljive kolekcije. Sofisticirane i praktične torbe namijenjene su znatiželjnim i dinamičnim modernim kozmopolitskim ženama te su na neki način izraz njihove osobnosti, ali i ženstvenosti.

Carpisa Cruz capsule kolekcija, 449 kn

Modeli se ističu suvremenim dizajnom, ekskluzivnim rupičastim ornamentima, a upotpunjeni su privjescima, upadljivim kićankama i metalnim elementima koji naglašavaju intenzitet boje.

Carpisa Cruz capsule kolekcija, 379 kn

Carpisa Cruz capsule kolekcija spaja umjetnost, kulturu i talijanski stil života, a ovjekovječio ju je španjolski fotograf Nico Bustosa. Tako su fotografije snimljene na prestižnoj umjetničkoj i kulturnoj lokaciji, u povijesnom samostanu Santa Chiara. Naime, Italija, kao i njezina baština neiscrpan su izvor inspiracije branda Carpisa, koji to često naglašava svojim kolekcijama.

Carpisa Cruz capsule kolekcija, 379 kn

Carpisa Cruz capsule kolekcija, 449 kn

Carpisa Cruz capsule kolekcija, 449 kn

Carpisa Cruz capsule kolekcija, 449 kn

Caprisa Cruz capsule kolekcija, 199 kn

Foto: Carpisa press

INSPIRIRAJTE SE

Buntovnička strana nove kolekcije

Stylish za vjenčanje

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići