Traži se menta

Nijansa koja savršeno osvježava svaki outfit i daje neodoljiv osjećaj lakoće svakako je boja mente

I bez obzira na to hoćete li je nositi od glave do pete kao cjelokupni look ili ćete koristiti samo neki od detalja u zadanoj nijansi, ne možete pogriješiti. Donosimo vam top 5 komada u kojima će vaš stil itekako doći do izražaja. Top na tanke bretelice osim tražene boje ima i popularan točkasti print. Nosite ga, primjerice, uz bijele hlače visokog struka ili pak plisiranu midi suknju.

Top, Mango, 169,90 kn

Sandale su u prvom planu, a njihove pete, prema najnovijem modnom diktatu, moraju biti okrugle, remenčići tanki, a boja, naravno, u nijansi mente.

Sandale Lodi, XYZ, 1159 kn

Satenska suknja, lagane teksture i otmjenog sjaja, bit će idealna za ljetne večeri uz koktele, ali i za otmjene uredske lookove u varijanti s bluzom.

Suknja, Zara, 179,90 kn

Malena lakirana torbica pročišćenih linija osim srebrne kopče ima i tanki lanac uz koji je možete nositi preko tijela.

Torbica, Parois, 190 kn

Točka na i svakako je elegantan ručni sat koji će biti dovoljan kao detalj da zadovoljite zadani trend.

Ručni sat Oliva Burton, Krona, 1290 kn

INSPIRIRAJTE SE

Midi suknja

Ispod odjeće

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići