Trend: Scarf dressing

Trendi izbor komada

Jedan od najpopularnijih trendova u aktualnoj sezoni jesen-zima je scarf dressing, način nošenja odjevnih komada koji se omotavaju oko tijela. Takav način odijevanja najlakše ćete kreirati odabirom mekanih i toplih odjevnih komada, poput oversized šala ili ponča, koji se najčešće nose preko gornje odjeće. Udobni i topli, ovi komadi neće vas samo grijati nego će i dodati dozu odvažnosti vašem stilu. Donosimo vam trendi modele uz koje ćete lako postići ležeran i slojevit look koji je trenutno veoma popularan i rasprostranjen u aktualnoj sezoni.

Šal

Šal je modni dodatak koji ne samo da vas štiti od hladnoće nego i transformira cijeli outfit. Svestrani, mekani i izrazito popularni, šalovi nude mogućnosti za eksperimentiranje i stvaranje osebujnog modnog looka. Ljubiteljice elegancije izabrat će sofisticiran smeđi model koji ima prepoznatljiv karirani uzorak ili će se odlučiti za decentan jednobojan šal u sivoj boji. Zeleno-plavi model unijet će suvremenu notu u vaš modni stil i dati cool potpis vašem looku.

Stradivarius, 12,99 € (97,87 kn)

Šal Ichi, Peek&Cloppenburg, 27,95 € (210,59 kn)

Aldo, 29 € (218,50 kn)

Pončo

Iako izrazito funkcionalan i fleksibilan, pončo je često bio zanemaren kao odjevni komad u modnom svijetu. Aktualni trendovi u kojima glavnu riječ vode komadi s kojima se postiže „omotan“ i slojevit look vraćaju pončo u fokus. Zanimljiv smeđi vuneni model u koji je integriran šal svojim funkcionalnim dizajnom i oversized krojem outfitu daje dozu zaigranosti i elegancije. Crni model ukrašen decentnim cvjetnim vezom, osim što će vas zagrijati u hladne dane, izvrsno će osvježiti i podići cijeli look. Kad poželite kreirati outfit s potpisom luksuza, posegnite za vibrantno narančastim kariranim modelom koji na prednjem dijelu ima tradicionalnu kožnu kopču i rese koje stvaraju dinamičnu igru pri pokretu. Eksperimentirajte raznim teksturama, bojama, uzorcima i slojevima kako biste se istaknuli i pokazali svoju punu kreativnost.

Zara, 49,95 € (376,35 kn)

Desigual, 62,96 € (474,37 kn)

Pončo Ralph Lauren, Peek&Cloppenburg, 499,99 € (3767,17 kn)

 

Foto: Peek&Cloppenburg, Aldo, Ralph Lauren, Zara, Desigual, Ichi, Stradivarius i press

Punk i grunge outfiti s kojima ćete se vratiti u 90-e

Oprema za posao za stress free jutra

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići