Trendy izbor za cure

Moderno, funkcionalno, udobno

Pronalaženje idealne odjeće za odrasle ne čini se uvijek lakim potezom, ali pronaći trendi odjeću za svoje dijete definitivno je izazovan pothvat. Današnja su djeca svjesnija modnih trendova od svojih roditelja, pa je roditeljima ponekad teško za svoje dijete odabrati odjeću koja kombinira modu i udobnost.

Jedan od najvažnijih trendova u dječjoj modi ove sezone je održivost. Kako roditelji postaju svjesniji svog utjecaja na okoliš, odlučuju se i za održivije opcije odjeće za svoju djecu. Mnogi dizajneri koriste ekološke materijale poput organskog pamuka i recikliranih tkanina za izradu održive i moderne odjeće za djecu.

A kada pričamo o trendovima, ove sezone cure također prate trendove. Kolekcije su prepune modela u ružičastim nijansama koje izgledaju wow, a nisu nužno rezervirane samo za male princeze. Ovakve nježne i pastelne tonove obožavamo svi. Ove sezone dizajneri eksperimentiraju s bojama i slikama kako bi stvorili zabavnu i živopisnu odjeću, pa je dječja moda postala razigranija, a pritom i više usmjerena na izražavanje osobnosti i individualnosti, a ove svijetle boje i hrabri printovi omogućuju djeci upravo to. Odjeća za slobodno vrijeme također je postala trend u dječjoj modi ove sezone. Ovaj trend kombinira sportsku odjeću i odjeću za slobodno vrijeme, stvarajući osjećaj ugode, ali i elegantan izgled. Mnogi dizajneri stvaraju odjeću inspiriranu sportom poput majica s kapuljačom i tenisica koje su moderne i funkcionalne. Ovaj trend je savršen za aktivne djevojčice koje vole trčati i igrati se.

Mango, 19,99 € (150,61 kn)

Zara, 22,95 € (172,92 kn)

Baby Center, 16,99 € (128,01 kn)

Bershka, 15,99 € (120,48 kn)

Buzz, Adidas, 79,99 €  (602,68 kn)

Dječja modna industrija se razvija, a trendovi neprestano dolaze i pomažu nam prilikom odijevanja naših mališana. Roditelji već sada mogu birati među širokom ponudom odjevnih predmeta koji nisu samo moderni nego su i funkcionalni i udobni. Uživajte u shoppingu!

Foto: Press

INSPIRIRAJTE SE

Blokecore – novi trend koji spaja nespojivo

Stylish djevojčice i dječaci

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići