Tri cool haljine

Obožavani kroj koji naglašava ženstvenost

Košulja-haljina klasik je koji nosimo od početka proljeća pa sve do prvih jesenskih kiša. Idealan je spoj ženstvenosti i opuštenosti, a pristaje svakoj figuri. Dolazi u pregršt modela koji odgovaraju svakoj prilici tako da ćete u njemu vrlo lako pronaći saveznika za svaki dan.

Na plažu nosimo prozračan kroj u bijeloj nijansi koji preuzima ulogu elegantne tunike. Idealno se spaja s dodacima od prirodnih materijala pa će joj najbolje pristajati trendi natikače s uzorkom tankog užeta i voljene ceker torbe. A uz jednostavnu promjenu torbe u elegantnu kožnu varijantu stvorit ćete genijalan street style outfit.

Hidratantna maska za lice Jumiso Helloskin, dm, 19,90 kn; torbica, Replay, 760 kn; haljina, H&M, 149 kn; sunčane naočale Jimmy Choo, Ghetaldus optika, 1.260 kn; natikače, New Yorker, 119 kn

Safari look i dalje je jedan od vodećih ljetnih stilova. Njegovi zemljani tonovi izvrsno pristaju kraćim košuljama-haljinama koje se vežu u struku. Kad su dodaci u pitanju, ovaj stil najviše voli smeđu boju. Stoga uz ovu haljinu kombinirajte stylish gladijatorice sa zakovicama i malu praktičnu ceker torbicu.

Marame, Orsay, 69,90 kn; sandale DeeZee, CCC, 199 kn; haljina, Mango, 299,90 kn; parfem Giorgio Armani Si 50 ml, Douglas, 709 kn; torbica, H&M, 99,90 kn

Košulja-haljina voli i sportsku eleganciju kojoj daje neodoljivu ženstvenost. U ovoj varijanti birajte plave i sive tonove koji će se odlično spojiti sa šarenim dodacima poput cool natikača s platformom i torbe zanimljiva dizajna. Sportski look ne zahtijeva modne dodatke, ali će se decentan sat odlično uklopiti u verziju s elegantnom haljinom.

Sat Swatch, Watch Centar, 589 kn; natikače Tommy Hilfiger, Humanic, 549 kn; haljina, Zara, 299,90 kn; serum za lice Dior Capture Youth, Müller, 782,90 kn; torba Tommy Jeans, Maras, 779 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Ljetna modna arhitektura

Hit ljetna obuća

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići