U dobroj formi

Fitness, trčanje ili joga odličan su izbor kako biste i nakon ljeta održali dobru kondiciju, ali i liniju

Nastavite se baviti sportom, ali prije svega nabavite dobru opremu koja će vam olakšati vježbanje.
Ukoliko je vaš odabir fitness, dobro će vam doći topić i uske kratke hlačice. Također nabavite i adekvatne tenisice, kako bi vaš trening bio što produktivniji. Dodatni neizostavni rekviziti su i vijača, fitness traka, ali i bučice za vježbanje.

Sokne adidas, Hervis, 59,99 kn; ruksak adidas, The Athlete’s Foot, 579,95 kn; vijača, Sport Vision, 19 kn; fitness traka, Intersport, 109,95 kn; tenisice adidas, Tomas sport, 749 kn; top Nike, Polleo Sport, 269,99 kn; bučica 0,5 kg, Polleo Sport, 15 kn; hlačice adidas, Hervis, 299,99 kn

Pri odabiru outfita za jogu pripazite da u njemu imate svu slobodu pokreta kako biste se mogli nesmetano istezati. Odjenite tajice i topić i ne zaboravite na bočicu za vodu, masažnu loptu, ali i ono najvažnije – prostirku za vježbanje.

Bočica, Lonci&Poklopci by Bajde, 96 kn; masažna lopta, Intersport, 199,95 kn; platnena torba Puma, Hervis, 79,99 kn; top Nike, Sport Vision, 229 kn; tajice Nike, Intersport, 349,95 kn; prostirka Nike, Hervis, 319,99 kn

Tajna uspješnog trčanja je u dobrim tenisicama, ali i mini utezima za noge te udobnoj odjeći koja ne sputava. Zato neka vaše tenisice budu što lakše. Isto tako birajte i praktičnu sportsku torbu u koju će vam stati sva potrebna oprema, a ponajprije bočica s vodom te rezervna odjeća.

Majica Nike, Sport Vision, 379 kn; hlačice Nike, Intersport, 269,95 kn; tenisice Nike, Hervis, 619,99 kn; torba adidas, Hervis, 329,99 kn; pješčani utezi Champion, Sport Vision, 79 kn; sokne adidas, Hervis, 40 kn; bočica Nike, Hervis, 69,99 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Oko struka

Hot modeli tenisica

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići