U fokusu su ogrtači

Kultni kimono vječna je inspiracija brojnim dizajnerima

Sada se pak vratio u svom nešto izvornijem obliku i nosi se preko svakodnevne odjeće kao ogrtač, ali i samostalno, kao haljina. Također će biti popularan ljeti kada će se nositi preko kupaćih kostima na putu do plaže. I zato, pravo je vrijeme da odlučite na koji način ćete ga isfurati i nabavite svoj idealan primjerak! Model oslikan motivima džungle s elegantnim crnim rubovima jednako će dobro izgledati u kombinacijama za grad preko kratkih hlačica i svilenog topa, ali i kao večernja haljina uz široki pojas i štikle.

H&M, 299 kn

Ovaj ogrtač idealan je za proljetne outfite, kada ga možete nositi kao lagani kaputić uz bijeli jeans i tamnoplavu ili crnu majicu, a sve začinite detaljem u formi crvene torbice.

H&M, 239 kn

Zanimljiv odabir, koji će najbolje pristajati uz crvene dodatke, bit će i komad s oslikanim ružama jer je krupni cvjetni motiv apsolutni must-have sezone.

New Yorker, 129 kn

Najsličniji izvornom modelu je ovaj zeleni ogrtač s efektnim printovima. Njegova udobnost je neosporna, baš kao i wow efekt koji ćete njime izazvati.

Replay, 2540 kn

Prozračna, transparentna tekstura s kontrastnim šarama čini ovaj komad neodoljivim. Najbolje će pristajati u ljetnoj verziji uz monokromatske ili kupaće kostime životinjskog printa. Za urbane outfite možete ga isfurati uz kožne hlače i usku majicu.

Yamamay, 299 kn

Ogrtač u etno varijanti nosite u spoju s jeansom, japankama ili pak ljetnim kaubojskim čizmama. Ne zaboravite na pripadajući šešir i ruksak u istom stilu.

Zara, 399,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Idemo na vjenčanje!

Kozmetičke poslastice