U fokusu su ogrtači

Kultni kimono vječna je inspiracija brojnim dizajnerima

Sada se pak vratio u svom nešto izvornijem obliku i nosi se preko svakodnevne odjeće kao ogrtač, ali i samostalno, kao haljina. Također će biti popularan ljeti kada će se nositi preko kupaćih kostima na putu do plaže. I zato, pravo je vrijeme da odlučite na koji način ćete ga isfurati i nabavite svoj idealan primjerak! Model oslikan motivima džungle s elegantnim crnim rubovima jednako će dobro izgledati u kombinacijama za grad preko kratkih hlačica i svilenog topa, ali i kao večernja haljina uz široki pojas i štikle.

H&M, 299 kn

Ovaj ogrtač idealan je za proljetne outfite, kada ga možete nositi kao lagani kaputić uz bijeli jeans i tamnoplavu ili crnu majicu, a sve začinite detaljem u formi crvene torbice.

H&M, 239 kn

Zanimljiv odabir, koji će najbolje pristajati uz crvene dodatke, bit će i komad s oslikanim ružama jer je krupni cvjetni motiv apsolutni must-have sezone.

New Yorker, 129 kn

Najsličniji izvornom modelu je ovaj zeleni ogrtač s efektnim printovima. Njegova udobnost je neosporna, baš kao i wow efekt koji ćete njime izazvati.

Replay, 2540 kn

Prozračna, transparentna tekstura s kontrastnim šarama čini ovaj komad neodoljivim. Najbolje će pristajati u ljetnoj verziji uz monokromatske ili kupaće kostime životinjskog printa. Za urbane outfite možete ga isfurati uz kožne hlače i usku majicu.

Yamamay, 299 kn

Ogrtač u etno varijanti nosite u spoju s jeansom, japankama ili pak ljetnim kaubojskim čizmama. Ne zaboravite na pripadajući šešir i ruksak u istom stilu.

Zara, 399,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Idemo na vjenčanje!

Kozmetičke poslastice

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići