Shopping koji se ne propušta

Aktualne naočale s potpisom u Optici Anda možete kupiti čak 25% povoljnije

Sunčani dani na naša su lica vratili naočale, koje više nisu samo u funkciji zaštite već su vrlo važan modni dodatak, a ponekad čak i statusni simbol.

Naravno, osim sunčanih naočala u fokusu su i dioptrijski okviri, opet kao sastavni dio nekog stylinga, pa se nerijetko događa da mnoge trendseterice imaju podjednak broj sunčanih i dioptrijskih okvira koje nose u skladu s određenim kombinacijama.

Police

A što je najzanimljivije u ponudi poznatih brandova? Dior predlaže tanke metalne okvire u kvadratnoj formi i metalizirana stakla, koja su i dalje pri samom vrhu top ljestvice najpoželjnijih.

Dior

Jimmy Choo lansirao je kolekciju u kojoj se nalaze elegantni okrugli modeli tamnih stakala u kombinaciji metalnih i plastičnih elemenata. Ovaj model jedan je od najpopularnijih okvira sezone.

Jimmy Choo

Uvijek inovativan brand Police, koji zagovara sportsku eleganciju, predstavio je modele ravnih okvira i stakala koji vode igru prozirno i neprozirno. Ovi okviri zanimljivog dizajna u novoj kolekciji imaju upečatljive boje, ali i šljokice. Muški modeli su vrlo odmjereni i elegantni, a dodatni šarm daju im metalizirana stakla u plavoj nijansi.

Police

Police

Sve to samo je dio raskošne ponude Optike Anda u kojoj u petak, 18. svibnja uz kupon iz Glorije, možete ostvariti 25 % popusta na sve naočale! Ondje vas još očekuju sunčani i dioptrijski okviri s potpisom Dolce&Gabbana, Vogue, Ray-Ban, Prada

Police

Uljepšajte kraj radnog tjedna i dođite u City Center one na City Shopping Day, gdje vas osim odličnih popusta u Optici Anda, u poslijepodnevnim satima očekuju i osvježavajući kokteli.

Dior
3200 kn
For Art's Sake
1500 kn
Gucci
1950 kn
Gucci
2450 kn
Gucci
3550 kn
Jimmy Choo
2700 kn
Police
1150 kn
Police
1200 kn
Stella McCartney
2300 kn
Versace
1450 kn

INSPIRIRAJTE SE

Neizbježan element

Totalno cool torbice

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići