Trendi okviri

Shopping koji se ne propušta

Aktualne naočale s potpisom u Optici Anda možete kupiti čak 25% povoljnije

Sunčani dani na naša su lica vratili naočale, koje više nisu samo u funkciji zaštite već su vrlo važan modni dodatak, a ponekad čak i statusni simbol.

Naravno, osim sunčanih naočala u fokusu su i dioptrijski okviri, opet kao sastavni dio nekog stylinga, pa se nerijetko događa da mnoge trendseterice imaju podjednak broj sunčanih i dioptrijskih okvira koje nose u skladu s određenim kombinacijama.

Police

A što je najzanimljivije u ponudi poznatih brandova? Dior predlaže tanke metalne okvire u kvadratnoj formi i metalizirana stakla, koja su i dalje pri samom vrhu top ljestvice najpoželjnijih.

Dior

Jimmy Choo lansirao je kolekciju u kojoj se nalaze elegantni okrugli modeli tamnih stakala u kombinaciji metalnih i plastičnih elemenata. Ovaj model jedan je od najpopularnijih okvira sezone.

Jimmy Choo

Uvijek inovativan brand Police, koji zagovara sportsku eleganciju, predstavio je modele ravnih okvira i stakala koji vode igru prozirno i neprozirno. Ovi okviri zanimljivog dizajna u novoj kolekciji imaju upečatljive boje, ali i šljokice. Muški modeli su vrlo odmjereni i elegantni, a dodatni šarm daju im metalizirana stakla u plavoj nijansi.

Police

Police

Sve to samo je dio raskošne ponude Optike Anda u kojoj u petak, 18. svibnja uz kupon iz Glorije, možete ostvariti 25 % popusta na sve naočale! Ondje vas još očekuju sunčani i dioptrijski okviri s potpisom Dolce&Gabbana, Vogue, Ray-Ban, Prada

Police

Uljepšajte kraj radnog tjedna i dođite u City Center one na City Shopping Day, gdje vas osim odličnih popusta u Optici Anda, u poslijepodnevnim satima očekuju i osvježavajući kokteli.

Dior
3200 kn
For Art's Sake
1500 kn
Gucci
1950 kn
Gucci
2450 kn
Gucci
3550 kn
Jimmy Choo
2700 kn
Police
1150 kn
Police
1200 kn
Stella McCartney
2300 kn
Versace
1450 kn

INSPIRIRAJTE SE

Neizbježan element

Veliki trend volana se nastavlja...

Totalno cool torbice

Pletene torbice iznenadili su sve i postali veliki hit...