Ulična moda

Urbana Replay kolekcija snimljena na ulicama zagrebačkog Gornjeg grada, koji je poslužio kao savršena kulisa, predstavlja komade za jesen i zimu 2018.

Glavne uloge ponijeli su voditeljica Mia Kovačić i maneken Marko Tkalčević, dok fotografije potpisuje Goran Čižmešija. Najnovijom kolekcijom dominiraju predimenzionirani krojevi i cool elementi, poput naglašenih pruga, printova, natpisa… Lajtmotiv kolekcije su kaputi i jakne u najrazličitijim verzijama. Tako prevladavaju modeli od kože, umjetnog krzna, pamuka, ali i najlona, a svi su naglašeni zakovicama, resama i nezaobilaznim cvjetnim detaljima.

Jakna, 2540 kn; majica, 420 kn; hlače, 850 kn; tenisice, 810 kn

Jakna, 3400 kn; hlače, 1180 kn; majica, 300 kn; gležnjače, 1390 kn

Replay ove sezone u središte pozornosti stavlja tipične military elemente pa su u fokusu maslinastozelena nijansa i maskirni uzorak, dok plava boja prevladava u svim nijansama od tamnoplave preko sivoplave pa sve do one indigo. Što se pak krojeva tiče, nose se traperice u širokoj suknja-hlače varijanti, vojničke čizme, ali i lepršave plisirane suknje uz gležnjače visokih potpetica.

Torba, 2380 kn; jakna, 2970 kn; suknja-hlače, 1690 kn

Jakna, 2120 kn; traperice, 1180 kn; majica, 590 kn; tenisice, 1390 kn; kapa, 340 kn

Ove zime nosit će se i bunde od plavog krzna i omiljene, udobne hlače s bočnom prugom. Ležerni muški modeli podrazumijevaju inačice pilotskih jakni, odličan jeans i neodoljive kratke kapute metaliziranih tekstura. Zavirite u fantastičnu Replay kolekciju i uživajte!

Bunda, 3400 kn; majica, 340 kn; traperice, 1100 kn; tenisice, 810 kn

Jakna, 2120 kn; jeans košulja, 1010 kn; torba, 2120 kn; traperice, 1520 kn; čizme, 1310 kn; kapa, 340 kn; rukavice, 590 kn

Jakna, 1950 kn; majica, 850 kn; traperice, 1520 kn; cipele, 1390 kn

Majica, 500 kn; vesta, 1180 kn; torbica oko struka, 1010 kn; suknja, 1180 kn; cipele, 980 kn

Jakna, 1520 kn; majica, 1270 kn; traperice, 1440 kn; tenisice, 1150 kn; kapa, 260 kn; rukavice, 590 kn

Foto: Replay press

INSPIRIRAJTE SE

Top modeli s krznom

Senzualna strana

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići