Ultimativni City Gift Guide: Za avanturiste

Što njemu staviti pod bor?

Kupovati poklone muškarcima nije toliko lagan posao kakvim se čini. Osim što na umu morate imati funkcionalnost, pri odabiru treba pomiriti suvremenost, odnosno stylish faktor, s decentnošću koju muškarci preferiraju. Stoga se naš stilistički tim potrudio ne bi li vam ovaj težak zadatak – olakšao!

Tehnika je uvijek pogodak!

Odabirom kvalitetnog komada tehnike nikada se ne može pogriješiti, a ako je poklon namijenjen muškarcu, još i manje! Od ekstremno praktičnih bežičnih slušalica ili pametnog sata koji mjeri razne vitalne funkcije sve do GoPro kamere kojom će on snimati najbolje sportske ili obiteljske trenutke – izbor je bogat i šarolik te je zaista teško promašiti.

Slušalice Beats, iStyle, 199,99 € (1506,82 kn)

Kamera GoPro, Sancta Domenica, 419 € (3156,96 kn)

Sat Xiaomi, Watch Centar, 169 € (1273,33 kn)

Sa sportskom opremom ne možete pogriješiti!

Kvalitetni komadi koji će ga pratiti u sportskim avanturama i više su od nužnosti. Oni su na prvoj crti koja stoji između „sjajno sam se proveo“ i „nažuljale su me cipele“, stoga, prilikom odabira uvijek dajte prednost kvaliteti. Baš poput adidas cipela iz Terrex linije koja je specifično dizajnirana za planinarenje i ostale srodne aktivnosti. No, nemojte zaboraviti na trendovski moment, tako da će otporan, a istodobno vrlo lijep Samsonite ruksak, kao i hoodica iz trgovine Zara dati onaj poželjan ženski touch njegovom sportskom outfitu.

Tenisice adidas, Intersport, 179,99 € (1365,13 kn)

Ruksak Samsonite, 119 € (896,61 kn)

Majica, Zara, 35,95 € (270,87 kn)


Foto: press, Samsonite, adidas, GoPro, Zaram Beats, Xiaomi

 

Krzneni dodaci: Začinite svoje outfite

Dječje radosti: Comfort wear

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići