Ultimativni City Gift Guide: Za mini dame…

…i šefice u kući

Pronalazak savršenog blagdanskog poklona nekad je izrazito zahtjevno te postaje prava umjetnost, a i izazov pronaći odgovarajući dar. No, mi smo tu da vam olakšamo avanturu zvanu shopping i donosimo pažljivo odabrane darove za male, ali velike šefice u kući! Pripremite se na vrijeme, darivajte svoje princeze i stvorite zajedničke uspomene kojih ćete se svi rado sjećati.

Za princeze od 4 do 7 godina

Postoji li igdje curica koja ne voli Barbie ili Disneyjevu Malu sirenu? Teško! Zato predlažemo Barbie beauty paket u kojem se nalazi baš sve što jednoj maloj šminkerici treba: toaletna voda, sjajilo sa šljokicama i odgovarajuće sjenilo za oči. One djevojčice koje više preferiraju izradu frizura razveselit će lutka koja potiče dječju maštu i kreativnost izrade frizura. Ako još dolazi u obliku Disneyjeve sirene Ariel, dječjem oduševljenju neće biti kraja!

Air-Val Barbie, dm, 17,95 € (135,24 kn)

Just Play, Baby Center, 24,99 € (188,29 kn)

Za mini dame od 7 do 10 godina

Pamučna haljina off white boje sa šarenim ornamentom cvijeća bit će idealna za nešto veće princeze. Ugodna je za neometanu igru, a opet dovoljno elegantna za obiteljska okupljanja oko blagdanskog stola. Čupava torbica u obliku zeca i zlatne balerinke dat će trendi vibru i cjelinu ovom outfitu.

Desigual, 59,95 € (451,69 kn)

Zara, 17,95 € (135,24 kn)

H&M, 14,99 € (112,94 kn)

Za „velike“ šefice od 10 do 14 godina

Bubamara je simbol ljubavi i nevinosti, a vjeruje se da onome na koga sleti donosi sreću. Upravo je zato prsten s bubamarom idealan dar koji će se još dugo nositi. Decentan i sofisticiran, to je modni dodatak koji outfitu daje ženstvenu i nježnu notu, bilo da se nosi samostalno, bilo da je u kombinaciji s drugim nakitom. Djevojčice koje više vole sportske aktivnosti razveselit će se ako pod borom pronađu sportski ruksak koji je nježno ružičaste boje.

Argentum, 26,10 € (195,97 kn)

Ruksak adidas, Buzz, 27,99 € (210,89 kn)

Foto: Pexels i press

Ukrasi za kosu: Ženstveno i nježno

Lifestyle: Dodaci za dječju sobu