Ultimativni City Gift Guide: Za mini dame…

…i šefice u kući

Pronalazak savršenog blagdanskog poklona nekad je izrazito zahtjevno te postaje prava umjetnost, a i izazov pronaći odgovarajući dar. No, mi smo tu da vam olakšamo avanturu zvanu shopping i donosimo pažljivo odabrane darove za male, ali velike šefice u kući! Pripremite se na vrijeme, darivajte svoje princeze i stvorite zajedničke uspomene kojih ćete se svi rado sjećati.

Za princeze od 4 do 7 godina

Postoji li igdje curica koja ne voli Barbie ili Disneyjevu Malu sirenu? Teško! Zato predlažemo Barbie beauty paket u kojem se nalazi baš sve što jednoj maloj šminkerici treba: toaletna voda, sjajilo sa šljokicama i odgovarajuće sjenilo za oči. One djevojčice koje više preferiraju izradu frizura razveselit će lutka koja potiče dječju maštu i kreativnost izrade frizura. Ako još dolazi u obliku Disneyjeve sirene Ariel, dječjem oduševljenju neće biti kraja!

Air-Val Barbie, dm, 17,95 € (135,24 kn)

Just Play, Baby Center, 24,99 € (188,29 kn)

Za mini dame od 7 do 10 godina

Pamučna haljina off white boje sa šarenim ornamentom cvijeća bit će idealna za nešto veće princeze. Ugodna je za neometanu igru, a opet dovoljno elegantna za obiteljska okupljanja oko blagdanskog stola. Čupava torbica u obliku zeca i zlatne balerinke dat će trendi vibru i cjelinu ovom outfitu.

Desigual, 59,95 € (451,69 kn)

Zara, 17,95 € (135,24 kn)

H&M, 14,99 € (112,94 kn)

Za „velike“ šefice od 10 do 14 godina

Bubamara je simbol ljubavi i nevinosti, a vjeruje se da onome na koga sleti donosi sreću. Upravo je zato prsten s bubamarom idealan dar koji će se još dugo nositi. Decentan i sofisticiran, to je modni dodatak koji outfitu daje ženstvenu i nježnu notu, bilo da se nosi samostalno, bilo da je u kombinaciji s drugim nakitom. Djevojčice koje više vole sportske aktivnosti razveselit će se ako pod borom pronađu sportski ruksak koji je nježno ružičaste boje.

Argentum, 26,10 € (195,97 kn)

Ruksak adidas, Buzz, 27,99 € (210,89 kn)

Foto: Pexels i press

Ukrasi za kosu: Ženstveno i nježno

Lifestyle: Dodaci za dječju sobu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići