Ultimativni must-have

The Long Black Coat

Trend koji se ne može zaobići i koji se pokazao kao ultimativni ulog u kvalitetnu zimsku garderobu je – dugi crni kaput! Nezaobilazan komad sezone kojem fashionisti tepaju nazivom The LBC (The Long Black Coat) smjestit će se u garderobama kao statement komad i kao stylish dodatak za svakodnevne zadatke. Iako, na prvu, možda zvuči dosadno, uvjeravamo vas da nije. Tajna je u izvedbi!

U klasičnoj izvedbi

Ljubiteljima klasike predlažemo ulaganje u kvalitetan crni kaput koji će vas služiti u pregršt prilika tijekom više sezona. Odlazak na kavu, posao, afterwork piće… Dugi crni kaput pristaje u svakoj situaciji i na gotovo svaku kombinaciju. Bilo da ima dva reda kopčanja ili samo jedan, s detaljima ili bez, ove sezone The LBC (The Long Black Coat) nosit će se u svim prilikama.

Bershka, 29,99 € (225,96 kn)

Terranova, 74,99 € (565,01 kn)

Mango, 119,99 € (904,06 kn)

U suvremenoj izvedbi

Prevrtljivo jesensko vrijeme dopušta igranje s modom, pa vas pozivamo da prihvatite stilsku igru i priliku pružite baloneru. U crnoj boji, duljine do gležnjeva, od trapera ili pak kože, bit će sjajan komad za jutarnje i večernje svježine. Osim što će u ormaru biti jedan od ključnih statement komada, baloner u izvedbi dugog crnog kaputa pruža mogućnosti za kombiniranje s pregršt boja, uzoraka i tkanina. Ključni je to ulog koji će se isplatiti i u narednim sezonama.

Pull&Bear, 59,99 € (451,99 kn)

Stradivarius, 69,99 € (527,34 kn)

Zara, 79,95 € (602,38 kn)

Foto: Zara, Bershka, Terranova, Mango, Stradivarius, Pull&Bear, press

Komadi koji prate trendove ove sezone

Femme fatale za novo vrijeme

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići