Komadi koji prate trendove ove sezone

Nova sezona kuca na vrata

Novu sezona osvaja iz dana u dan. Od elegantnog minimalizma iz 90-ih do povratka moćnog odijevanja i uspona punka, donosimo samo neke od komada za kojima ćete žudjeti, kao svojevrstan vodič koji će vam pomoći u potrazi za onima u koje se isplati investirati da biste ove jeseni bili u trendu.

Odijevanje je posljednjih sezona dobilo sasvim novu dimenziju. Možda je upravo ovakav pristup u kreiranju poslovnog outfita potaknuo nostalgiju dizajnera za slavnim danima odijela. Sofisticirani sako djeluje svježe i dojmljivo stilizirani u paru s jednostavnim majicama kratkih rukava ili s naramenicama. Osvježite ove jeseni svoj stil od 9 do 17 sati blejzerom s dvorednim kopčanjem, s kojim će svaki outfit odmah zasjati.

Zara, 69,95 € (527,04 kn)

Mango, 69.99 € (527,34 kn)

Ove sezone fokus je na kroju, tkanini i kvaliteti. Božanstvena kombinacija raskošne suknje, čizama u bajkerskom stilu i elegantnog, sakoa, predstavlja klasični minimalizam 90-ih kojeg se jednostavno ne možemo zasititi. Kad je riječ o bojama, nosi se crvena, boja maslaca, siva, žuta i uvijek aktualna crna, kao i sve nijanse tamnijih tonova za jesen. Sigurni smo da nećete pogriješiti ako neku od njih uključite u svoju garderobu.

Čizme, kao nezaobilazna obuća za hladnije dane, ove jeseni dolaze u različitim punk varijantama. Ove vrste čizama su visoke, a krasi ih igra kože i dodatnih tkanina. U bogatoj paleti modela, od najjednostavnijih do onih s patentnim zatvaračima i džepovima, krije se i vaš idealan par čizama, stoga iskoristite priliku i investirajte u njih!

Pull&Bear, 15,99 € (120,48 kn)

Terranova, 25,99 € (195,82 kn)

Stradivarius, 39,99 € (301,30 kn)

Bershka, 19,99 € (150,61 kn)

 

Foto: Bershka, Mango, Zara, press

Prugice su i dalje najtraženiji uzorak

Statement komadi koji će podići svaku kombinaciju

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići