Neutralne nijanse doma

Kako bi prostor u kojem najčešće boravite bio što neutralniji i opuštajući, birajte i takve boje

Ako ste minimalist i volite jednostavnost, čiste linije i nijanse koje ne bodu oči, okružite se bojama koje vas ne iritiraju te koje na vas imaju opuštajući učinak. Stoga osim klasične i neutralne bijele birajte sivu, ali i bež nijansu, a da bi sve bilo još više opuštajuće, zapalite mirisne štapiće s mirisom koji vam najbolje pristaje, jer izbor je zaista velik, od vanilije preko cvjetnih mirisa pa do mirisa pamuka…

Mirisni štapići, Rituals Home Sticks Dao, Douglas, 189 kn

Stolac, Perfecta Dreams, 1.489 kn

A kada napokon dođete kući poželjet ćete čist dom. To vrlo lako možete postići uz robotski usisivač koji ima sve naprednije funkcije, od prelaska prepreka, usisivanja kuteva, senzora koji ga sprječavaju da padne preko stepenica pa sve do toga da se sam vrati na punjač kada obavi posao. Sjajno, zar ne?

Robotski usisavač, iRobot Roomba 680, Top Shop, 3.499 kn

Također, da bi sve bilo idealno, presvucite se u udobniju odjeću ili kućni ogrtač, tople čarape i udobne papuče. Ako volite organiziran prostor, nabavite kutiju u koju možete posložiti svoj nakit i satove. Presvučena u luksuznu varijantu zmijske kože, kutija koju smo odabrali ima ogledalo i mini ladice.

Kućni ogrtač, Yamamay, 199,50 kn

Papuče, Deichmann, 119 kn

Čarape, Oysho, 49,90 kn

Kutija za nakit, Carpisa, 219,30 kn

Isto tako, ako ste zaluđeni tehnologijom zasigurno će vam se svidjeti novi modeli bežičnih telefona, kao i kamera. Naime, s novim kamerama možete zabilježiti pogled na svijet od 360° i 4K rezoluciji te uživo prenositi video i odmah podijeliti nezaboravne trenutke čim dođete kući s posla.

Bežični telefon, Philips M3501W, Elipso, 237 kn

Kamera, Samsung Gear 360, Santa Domenica, 2799 kn

Jastuk, Vitapur, 37,47 kn

Deka Piere Cardin, Family – Intertekstil Stanić, 287,92 kn

Ovlaživač zraka, Stadler Form Oskar, Elipso, 1.199 kn

 

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Volimo trenirke

Samo je jedan kućni ogrtač

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići