Unesite dramu u svoje outfite

Moćni komadi koji privlače pažnju

Životne drame nisu poželjne ni u kojoj sezoni, no one modne itekako su nam drage. Pritom, naravno, mislimo na dramatične i primjetne odjevne komade koji će običnu kombinaciju transformirati u senzacionalnu. Večernji izlasci i razni eventi odlične su prigode za uključivanje pokojeg dramatičnog komada koji će vas istaknuti u masi monotonosti. No, tko kaže da dozu drame ne možete uklopiti i u svakodnevne outfite! Otpustite modne kočnice i uživajte u slaganju kombinacija koje će privlačiti poglede i buditi zanimanje za vaš stil. Ipak, pritom ostanite svoji i baš svaki od ovih komada nosite sa stavom.

Crni odjevni komadi uvijek garantiraju dobru i skladnu kombinaciju. Zato i jesu jedan od najboljih odabira bez obzira na prigodu za koju se odijevate. Međutim, kombinacije s crnim komadima mogu biti monotone i ostavljati pomalo dosadan dojam. Stoga, želite li se istaknuti u svom crnom outfitu, obavezno odaberite komade s „pomaknutimdizajnom. Kraći krojevi, luksuzni materijali i primjetne aplikacije odličan su način, no najefektniji će ipak biti komadi s cut out detaljima koji će omogućiti provirivanje vaše kože i tako u vaš look unijeti dozu seksepila. Što god odlučite odjenuti, haljinu ili top – nećete pogriješiti.

Bershka, 22,99 € (173,22 kn)

Calvin Klein, Fashion&Friends, 69,90 € (526,66 kn)

No za isticanje vam nisu potrebni izazovni komadi jer isti učinak možete postići i klasičnim krojevima i modelima. Stoga, u slučaju da ne želite izaći iz svoje zone komfora, poigrajte se upečatljivim detaljima poput zlatnih gumba na maslinastozelenom sakou. Dojmljiv efekt postiže se i dodavanjem remena na struku koji će pomoći definirati figuru i staviti naglasak na najuži dio tijela i bez pokazivanja kože. Ako, pak, ne volite odstupati od bazičnih odjevnih komada, poslužite se obućom kao odličnim načinom isticanja. Vrtoglavo visoka potpetica na sandalama optočenim presijavajućim kristalima bit će odličan party komad.

Massimo Dutti, 199 € (1499,37 kn)

Mango, 69,99 € (527,34 kn)

Modni dodaci kao stvoreni su za postizanje dramatičnosti i u najjednostavnijim outfitima. Ponekad će čak i samo jedan komad upečatljivog nakita biti dovoljan da pojača dojam cijele kombinacije. Viseće naušnice koje će dosezati gotovo do ramena sa šarenim cirkonima koji će hvatati baš svaki trak svjetlosti bit će i više nego dovoljne da privučete sve poglede na sebe. Jednako efektna bit će i torbica neuobičajenog dizajna i primjetne nijanse. Bez obzira na kombinaciju uz koju je nosite, monokromatsku, crnu ili onu bogatiju koloritom, takva će torbica biti zvijezda vašeg večernjeg outfita.

Zaks, 321,19 € (2420,01 kn)

Zara, 25,95 € (195,52 kn)

Foto: Bershka i press

INSPIRIRAJTE SE

Ski chic

Top torbe na sezonskom sniženju

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići