Unesite eleganciju blagdana u svoj dom

Chic detalji za svaki prostor

Niti jedna sezona ne zove na dekoraciju doma kao što to čini Božić. Pa tako u prosincu posebnu pažnju dajemo svakom detalju koji će tih mjesec dana oplemeniti naše domove. Iako će većina kao začarana blagdanskom čarolijom u svoj dom unijeti šarolike komade, ali i razne nijanse, naš odabir ove godine pada na decentne dodatke koji odišu chic prizvukom.

Crvena i zelena oličenje su Božića kad su boje u pitanju. Naravno, uz njih gotovo uvijek idu i zlaćane nijanse koje unose dozu svjetla. Iako će ova kombinacija djelovati kao siguran odabir koji unosi čaroliju blagdana, s njima je jednako lako i pretjerati. Zato birajte zagasitije tonove ovih boja i manje komade koji će ih nositi kako ne bi u potpunosti dominirale prostorom. Naš odabir pada na mirisnu svijeću koja osim bojama blagdanski duh donosi i kroz miris neodoljivog spoja – jabuke i cimeta.

Atelier Rebul, 225 kn

Hladne večeri uoči i tijekom blagdana najčešće provodimo kod kuće uz omiljene filmove u kojima svake godine iznova uživamo. A taj doživljaj nikad nije potpun bez omiljene kućne odjevne kombinacije – pidžame uz dodatak tople dekice. Upravo će na njima duboka crvena nijansa doći do potpunog izražaja te donijeti posebnu dozu topline uz prigušeno svjetlo svijeće.

Vitapur, 339,90 kn

Kad su kuglice i druge dekoracije za drvce u pitanju, ključ je u simetriji i skladu. Kako položaja, odnosno rasporeda na drvcu, tako i u dizajnu. Zato ovih blagdana predlažemo da posebnu pažnju posvetite odabiru kombinacije boja te mat, odnosno svjetlucavih premaza. Neka drvcem vladaju neutralne kuglice u komplementarnim nijansama čiju ćete monotoniju razbiti onima zanimljivog dizajna i svjetlucavih detalja poput uvijek poželjnih šljokica.

Home Deco (set od dvije kuglice), 40 kn

Home Deco (set od dvije kuglice), 40 kn

Iako na prvu možda ne djeluje kao primarni materijal blagdanskih dekoracija, drvo i njegove imitacije itekako je poželjno uključiti u prostor u kojem najviše boravite. Osim što pristaju hladnoj sezoni koja poziva na uživanje uz ogrijev, unosi, pa makar naizgled, dozu prirode koja djeluje umirujuće. Kako na um tako i na ostatak intenzivnog dekora koji će kroz prosinac vladati našim domovima.

INTERSPAR, 49,99 kn

Naravno, slavljenička atmosfera nije potpuna bez blagdanskog stola oko kojeg se okuplja čitava obitelj. A njezin nezamjenjiv dio, pogotovo na same dane blagdana, nije potpun bez aromatične i pjenušave kapljice u kojoj posebno uživamo. Zato dodatnu pažnju posvećujemo posuđu i priboru, ali i elegantnim čašama koje na postavljenom stolu djeluju poput dekoracije.

Brandani, LONCI & POKLOPCI by Bajde, 68 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Sezona darivanja započinje sv. Nikolom

Ovih 6 komada nabavite za svoju zimsku garderobu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići