Univerzalni nakit za svaku ženu

Okrugle naušnice apsolutni su must-have

Jednako kao što su dobro krojeni sako, traperice i bijela košulja dio capsule garderobe, tako su i neki komadi nakita osnova svake dobre kolekcije. Na samom vrhu popisa osnovnog nakita koji ćete moći kombinirati sa svakim outfitom su okrugle naušnice, poznate i kao hoopsi. Iako su neko vrijeme proveli na margini trendova i brojne su žene zazirale od nošenja nekih od izdanja, povratak mode ranih dvijetisućitih vratio im je staru slavu. Tako ih ponovno možete pronaći u ponudi gotovo svakog brenda čije kolekcije uključuju nakit. Osim toga, pronaći ih možete i u raznim izdanjima među kojima će svaka žena pronaći svog favorita.

Osnovni model okruglih naušnica s kojima biste svakako trebali početi graditi kolekciju srednje je veličine i u zlatnom ili srebrnom izdanju. Dovoljno malene da ne opterećuju uho, a dovoljno velike da podignu dojam čitave kombinacije, idealan su početni komad kojem ćete se rado vraćati. Preferirate li jednostavniji nakit, posegnite za klasikom bez dodatnih detalja. Ipak, u ovom slučaju odaberite varijantu srednje debljine koja će biti dovoljno primjetna da pažnju usmjeri na vaše lice. Želite li pak statement komad, ali bezvremenski prizvuk, za svoje zlatne naušnice odaberite teksturirani model koji će se najbolje slagati s podignutom kosom. Čak i ako ste eklektičarka koja obožava neuobičajene komade, u ponudi ćete pronaći hoopse za sebe. Izrađene od plastike u jednoj od vibrantnih boja sezone, bit će pun pogodak za maštovit styling.

Zara, 79,90 kn (10,60 €)

Mango, 99,90 kn (13,26 €)

H&M, 52,67 kn (6,99 €)

Ipak, većini će na sam spomen hoopsa prva slika biti predimenzionirane varijante u stilu onih koje već desetljećima nosi Jennifer Lopez. Tanke, ali vidljive, ove su naušnice žarile i palile ranih dvijetisućitih kad ih je svaka it djevojka nosila. I sada su se ponovno vratile i zauzele svoje mjesto kao vodeći model statement naušnica. Ako već imate svoj vjerni par srednje veličine, ove jeseni za primjetan efekt posegnite za jednom od velikih varijanti koje mogu biti polovične ili činiti puni krug oko uha. Osim toga, dolaze i u raznim izdanjima. Od klasičnih srebrnih koje će outfitu dati genijalan retro efekt sve do teksturiranih zlatnih varijanti koje će biti idealan primjerak za chic večernje kombinacije. Želite li pak potpuno statement naušnice, odaberite varijantu s kristalnim aplikacijama koje će se prekrasno presijavati na svjetlosti.

Aldo, 70 kn (9,29 €)

Zlatarna Dodić, 3119,28 kn (414 €)

Swarovski, Krona, 945 kn (125,42 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Jedini komad koji trebate za izazovan izgled

Mini krojeve nosite s visokim čizmama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići