Urbano i moćno

Moderan ženstveni look složite klasičnim komadima u snažnim, proljetnim nijansama

Baza neka vam budu omiljene traperice oko kojih možete izgraditi odličan stil uz dobru torbu, stiletto potpetice i lagani kaput. Dakle, tajna je u minimalističkim formama i koloritu.
Neodoljiv proljetni kaput u boji fuksije zbog svoje nijanse, ali i izrazito modernog kroja svaku će kombinaciju svesti na jednu novu razinu i dati joj dodatnu svježinu.

Kaput, Mango, 799,90 kn

Torba pročišćenih linija i minimalističke forme dolazi u pastelnoružičastom tonu sa zlatnim elementima, a najbolje će se uklopiti u outfite istog predznaka.

Torba, Carpisa, 299 kn

Bazni komad ovog looka su traperice ravnog kroja i srednje visine struka koje će vizualno izduljiti vaše noge, osobito u spoju sa štiklama.

Traperice, H&M, 149 kn

Fino donje rublje uvijek će pomoći da se osjećate neodoljivo i ženstveno. Birajte nježne nijanse s ružičastim akcentima i cvjetne motive.

Grudnjak, Tezenis, 135 kn

U fokusu je obuća plavih nijansi, stoga neka i vaše salonke s vrtoglavovisokim potpeticama budu u zadanoj nijansi i načinjene od elegantne brušene kože.

Salonke, Aldo, 699 kn

INSPIRIRAJTE SE

Delikatna čipka

Nezaobilazan plise

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići