Uredska posla

Nakon dugog i toplog ljeta slijedi nam povratak u ured. Tako ćemo neformalan i ležeran look zamijeniti ženstvenom elegancijom

Iz japanki i natikača uskočit ćemo u zavodljive salonke, a iz lepršavih tunika u haljine koje prate liniju tijela… Salonke u boji kože ove su jeseni dobile sjajno lice, a u lakiranoj varijanti izgledaju bolje nego ikada. Potpetica je i dalje visoka. Ovaj model najviše će izduljiti noge, što zbog boje, a što zbog potpetice i šiljate forme.

Salonke, Deichmann, 149 kn

Mala crvena haljina uvijek izaziva divljenje okoline, naročito ako želite naglasiti svoju besprijekornu liniju u pripijenom modelu s mini kimono rukavima.

Haljina, Comma, 979 kn

Da biste apsolutno bili u trendu, birajte zaobljenu formu torbice i zmijski print koji je must-have sezone.

Torba, Mango, 129,90 kn

Klasičan sat obavezan je dio uredskog looka, a uz model poput ovoga ne morate nositi dodatan nakit. Birajte raskošan zlatni model upotpunjen kristalima.

Ručni sat, Swarovski, 3299 kn

A kao šećer na kraju tu je neodoljiv miris koji je točka na ‘i’ svakom dobrom outfitu.

Parfem Dior Miss Dior 50 ml, Müller, 759,90 kn

INSPIRIRAJTE SE

Tenisice koje vladaju

Inspirirano Dalekim istokom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići