Uskočite u ljetni City đir

Jer vas u City Centeru one East, West i Split čekaju vrijedne nagrade

Ljeto u gradu ne mora biti dosadno. Dapače, kad svi pobjegnu na jplaže i isprazne se sunčane ulice, grad dobiva sasvim novu vizuru. Baš je tada idealno vrijeme za opušteni City đir, genijalnu nagradnu igru City Centera one koja traje sve do 8. kolovoza i u kojoj možete osvojiti vrijedne električne nagrade. Za sudjelovanje vam je potreban samo jedinstveni račun u minimalnom iznosu od 100 kuna i nekoliko minuta vremena za prijavu. Prijaviti se možete na dva načina. Prvi je SMS porukom sadržaja CITY SPLIT/WEST/EAST, broj računa, ime i prezime te adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kuna, dok je drugi način ispunjavanje online obrasca na stranicama City Centera one East, West i Split.

Sada kad smo vas upoznali s postupkom prijave, vrijeme je da prijeđemo na ono najbitnijenagrade! Već smo spomenuli kako je idealno vrijeme za istraživanje gradskih ulica. A ono će biti još ljepše iskustvo na dva električna kotača. Jer ne samo da olakšavaju kretanje, nego uz to ne štete okolišu. Win-win situacija, posebno kad ih osvojite na nagradnoj igri omiljenog shopping centra!

Predstavljanje započinjemo Torpado Apollo T245 električnim biciklom. S baterijom od 468 Wh bit će vam idealan gradski saveznik koji dostiže brzinu do 25 km/h. Sasvim dovoljno da se, ovisno o načinu vožnje, težini i terenu, vozite između 60 i 80 kilometara. Ne zvuči loše za opuštenu ljetnu vožnju uz blagi povjetarac.

Torpado Apollo T245, Hervis, 9999 kn

Ljubitelji električnih romobila, ali i oni koji će to tek postati u City đir nagradnoj igri mogu osvojiti novog ljubimca. I to Legoni SPEED model. Podesiv i moderna dizajna, postiže maksimalnu brzinu od 25 km/h, a domet mu je 20 kilometara. A uz to ima i ekran koji prikazuje brzinu i potrošnju energije te je idealan partner za odlazak na posao, obavljanje obveza ili samo zabavnu vožnju.

Legoni SPEED, Hervis, 4899 kn

Posljednja na popisu nagrada, ali ništa manje vrijedna, je prava moderna poslastica. Segway Drift W1 električne koturaljke izgledaju kao da su preslikane iz futurističkog filma. A takve su im i specifikacije, jer iako možda ne izgledaju tako, s njima ćete s lakoćom voziti čak i uzbrdo do 10 % uspona. Baterija će vas služiti u prosjeku 45 minuta, ali punjenje traje u prosjeku tri sata. Tako da ćete i kad se koturaljke isprazne vrlo brzo moći ponovno vježbati nove trikove.

Segway Drift W1, Elipso, cijena na upit

Foto: Press

INSPIRIRAJTE SE

6 must-have komada sa sniženja

Spreman za odlazak na plažu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići