USKRSNI MUFFINI S MRKVOM

Bruna Vučak donosi recept koji će oduševiti najmlađe

Ni sama ne znam zašto, ali oko Uskrsa već tradicionalno radim neki kolač s mrkvom, a ove godine su to ovi preslatki muffini. Jako su mekani, sočni i ukusni, a priprema ne može biti jednostavnija. Poigrajte se s ukrašavanjem, ja sam koristila M&M čokoladna jaja, šarene mrvice i fondant koji sam oblikovala u zečje uši.

Priprema:

1. U posudi pomiješajte sve sastojke za muffine i sjedinite pjenjačom.

2. Napunite kalup/košarice za muffine i pecite 20-ak minuta na 180 °C.

3. Za to vrijeme napravite kremu tako što ćete izmiksati sve sastojke do glatke teksture.

4. Gotove muffine ukrasite kremom i dekoracijama po želji.

Jaja S-BUDGET, 6 kom, 1,99 kn; jogurt S-BUDGET, 1,99 kn; ekstrakt vanilije SPAR Natur*pur, 17,59 kn; mljeveni bademi SPAR, 17,49 kn; mrkva, 5,99 kn; prašak za pecivo S-BUDGET, 1,99 kn; vanilin šećer S-BUDGET, 1,99 kn; smeđi šećer S-BUDGET, 13,99 kn; maslac, 12,99 kn; košarice za muffine, 7,49 kn, sve SPAR

Foto: Bruna Vučak

INSPIRIRAJTE SE

3 načina kako ovog proljeća postići klasičan izgled

Beauty školica: Zaštita od sunca

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići