Utility chic

Spoj elemenata vojničkih i radničkih krojeva u sofisticiranom izdanju rezultirao je neodoljivim komadima, i to u tipičnim zemljanim nijansama

Tako pravac koji se popularno naziva utility chic predstavlja ženstvene suknje s military predznakom, odnosno suvremena izdanja haljina na tregere i šorceva te upečatljive torbe u kombinaciji s jednostavnim sandalama. Atraktivna suknja visoka i naglašena struka ima supermoderno prednje kopčanje koje ovom komadu daje jedan poseban, zavodljiv šarm.

Suknja, H&M, 199 kn

Ultimativni trend su i natikače nastale u spoju i dalje popularnog, zmijskog printa i transparentnih dijelova.

Natikače, Aldo, 699 kn

Haljine na tregere, nadahnute radničkim kombinezonom, sada su ljetni statement komad koji se nosi u kombinaciji sa sandalama na remenčiće i ruksakom.

Haljina, New Yorker, 229 kn

Upečatljiv dizajn, ali i snažna boja odlično će se uklopiti u zagasitu zemljanu paletu i naglasiti vaš neodoljiv outfit.

Torba, Nine West, 399 kn

Kratke hlače novi su favorit sezone i nose se uz svilene topove i raskošne bluze te tenisice, ali i visoke potpetice.

Hlačice, Yamamay, 229 kn

Još jedan komad koji je nastavio svoju vladavinu i u novoj sezoni svakako je torbica koja se nosi oko struka, jer nijedna žena ne može odoljeti njenoj praktičnosti, ali i cool formi.

Torbica za oko struka, Zara, 299,99 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Natikače s mašnama

Vikend na moru

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići