Natikače s mašnama

U ljetnim mjesecima, kada vrućine počnu voditi glavnu riječ, itekako smo svjesni da nam je udobna obuća neprocjenjiva

Najnoviji trend ide na ruku udobnosti, ali i ženstvenosti, iako se radi o ravnim natikačama. Naime, njihova neodoljiva strana je u tome što nose mašne! Odlično je i to što ih možete pronaći u svim bojama – od neutralne bež preko ružičaste i žute pa sve do upečatljive crvene. A osim kožnih modela, glavnu riječ vode one načinjene od špage. Elegantan par natikača ima decentne mašne i boju koju možete prilagoditi brojnim kombinacijama.

Graceland, Deichmann, 129 kn

Efektna oker nijansa krasi statement model načinjen od špage. Ove atraktivne natikače nosite uz urbane dnevne outfite, a jednako će dobro izgledati uz suknje i hlače.

Bershka, 125,90 kn

Model sportskog predznaka s velikim mašnama od brušene kože idealan je za žene koje imaju širu nogu ili visoki rist.

Oysho, 249,90 kn

Za otmjen outfit tu su natikače u bež varijanti koje će besprijekorno funkcionirati uz lanene i svilene komade.

Mango, 249,90 kn

Ružičasti model stvoren je za vječne romantičarke i njihove lookove ispunjene cvjetnim printovima, volanima i pastelnim koloritom.

UGG, ICON., 1140 kn

Još jedan model od špage u gornjem je dijelu načinjen od efektne presijavajuće metalik teksture ljuskastog dojma.

Nine West, 429 kn

Za neodoljive crvene haljine, kada vam se ne daju nositi potpetice, tu su natikače koje će vam pružiti udobnost, ali i dovoljnu dozu ženstvenosti.

DeeZee, CCC, 99 kn

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Stilski izbor

Veličanstveni crveni modeli

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići