Uvijek izazovna

Pencil suknja jedan je od najženstvenijih odjevnih predmeta koji zavodljivo prati liniju tijela

Ponovno je poželjna, a najčešće se koristi u formalnim poslovnim lookovima uz košulju i sako. Ovaj omiljeni komad iz 40-ih godina opet je u fokusu te ga možete iskoristiti kako biste naglasili svoj ženstveni look.

Marella, 1329 kn

Odlično pristaje uz pripijene majice, klasične košulje, a za vrijeme toplih dana nosit će se u spoju s kratkim majicama koje će djelomično otkrivati gornji dio trbuha. Trenutno su najpopularnije suknje visokog struka duljine ispod koljena, naravno s cvjetnim printom. Suknju poput ove odjenite uz jednobojnu košulju ili pak, ako ste modno hrabri, uz još jedan print – primjerice prugasti.

Amisu, New Yorker, 79,90 kn

Sezonu će obilježiti i traper suknje koje odlično pristaju uz jarke boje, poput narančaste, crvene ili žute. No, možete je nositi i u popularnoj kombinaciji uz traper košulju ili senzualnoj varijanti uz top od jeansa.

United Colors of Benetton, 279 kn

Karirane tkanine i dalje su u fokusu, pa tako i na pencil suknjama. Boju gornjeg dijela birajte tako ga da uskladite s jednom od boja uzorka sa suknje.

Zara, 299,90 kn

Jedan od najizazovnijih komada je kožna suknja, a zahvaljujući velikom izboru boja možete birati između zelene, bordo, smeđe ili pak vječne crne nijanse. Kombinirajte je uz čipku, ali i minimalističke majice kratkih rukava, preko kojih prebacite kožnu jaknu.

Comma, 639 kn

Iako su salonke uvijek prvi izbor uz pencil suknju, danas je možete kombinirati uz tenisice, pripijene gležnjače, ali i čizme visokih sara. Osim uz golu kožu, jedna od senzualnijih varijanti uz ove suknje su izazovne čarape s natom, ali i one mrežaste teksture. Naglasite svoju ženstvenost i odaberite kombinaciju u kojoj ćete se osjećati najbolje!

https://www.instagram.com/p/Bggzf6XFfg5/?taken-by=darjabarannik

https://www.instagram.com/p/BYs_EO8ACof/?taken-by=pernilleteisbaek

https://www.instagram.com/p/BeVk_NdDH6y/?taken-by=pernilleteisbaek

https://www.instagram.com/p/BeZ8HYNh7yu/?taken-by=katewaterhouse7

https://www.instagram.com/p/BdsY6EFFJx9/?taken-by=stylescrapbook

Foto: Shutterstock, Instagram i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Buntovnička strana nove kolekcije

Instagram kao modni magazin

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići