Velike su torbe ponovo hit

Savršeni dnevni modeli

Nakon nekoliko godina vladavine mini, čak i mikro torbi, ova nam je sezona donijela povratak velikih modela. Iako torbe u većim dimenzijama nikad nisu nestale iz dnevnih stylinga, osobito zaposlenih žena, gotovo su u potpunosti izostale s popisa trendova. Osim, naravno, ceker i drugih pletenih varijanti bez kojih je odlazak na godišnji odmor postao gotovo nezamisliv. No, ovo ljeto vratilo im je nekadašnju popularnost i samim time napunilo omiljene trgovine neodoljivim primjercima koje jedva čekamo nositi.

Tote modeli savršeni su za dnevne kombinacije. Neovisno o tome je li pred vama dan ispunjen poslovnim ili privatnim obvezama, jedna će vas ovakva torba spasiti. Posebice u ljetnim mjesecima kad uza se uvijek trebate imati bocu vode, sunčane naočale i kremu za sunčanje, što u malim torbama ne ostavlja previše prostora za sve ostale sitnice koje će vam biti potrebne. Zato će u tote model stati sve to, ali i još ponešto. Osim toga, odaberete li torbu u neutralnoj nijansi poput crne i bijele ili neki zemljani ton, možete biti sigurne da će uvijek izgledati stylish i jednostavno se spajati s većinom ključnih boja sezone. Uz to, ovi su tonovi univerzalni i s lakoćom se nose u svakoj sezoni, pa će vas služiti daleko duže od jednog ljeta.

Lasocki, CCC, 109,99 € (828,72 kn)

Aldo, 64,40 € (485,22 kn)

Lacoste, Maras, 130 € (979,49 kn)

Želite li, pak, uložiti u potpuno ljetni model koji ćete nositi na godišnji odmor i koji će vas podjednako dobro služiti i za gradsku šetnju, ali i za odlazak na plažu, ceker-torba će biti najbolji odabir. Prirodni materijali uvijek su poželjni u ljetnoj sezoni, a njihovi nježni tonovi prekrasno se spajaju s većinom šešira i ponovo omiljenim špagericama. Iako su pletene torbe poprilično univerzalne i ne ostavljaju previše prostora za iskazivanje stila, uvijek se možete istaknuti pomoću kožnih detalja, ali i dodataka, poput marame, kojima ćete stilizirati ručke. U slučaju da čak i u ležernim outfitima preferirate elegantan prizvuk, idealna ljetna opcija dolazi u kožnom izdanju i nježnoj boji na reljefnoj teksturi. Univerzalan krokodilski uzorak nepogrešiv je u svakoj sezoni i prekrasno pristaje velikim torbama kojima, u spoju s interesantnim dizajnom, daje na zanimljivosti i upečatljivosti.

Zara, 25,95 € (195,52 kn)

Mango, 79,99 € (602,68 kn)

Mona, 224,90 € (1694,51 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Tajna savršenog ljetnog looka

Stylish & funkcionalan – slamnati šešir

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići