Višebojna prugasta suknja

Vrlo zanimljiva suknja blagog zvonastog oblika idealan je odabir za ljetne vrućine

Uz pažljivo kombiniranje, uvidjet ćete da je njena prednost upravo u različitim bojama jer je možete nositi sa svim nijansama koje se nalaze na njoj, no samo ako su komadi s kojima je kombinirate jednobojni.

Za ležernu gradsku kombinaciju, uz neizostavne tenisice u bijeloj nijansi koje su apsolutni modni hit osobito uz suknje i haljine, odaberite košulju upadljive boje, kao što je crvena, i torbu istih ili sličnih tonova. Birajte nešto veći model torbe u koju će vam stati sve potrebne sitnice. Pazite da kroj svakog komada bude jednostavan, bez volana, mašni ili slično – ova tema je odlična za ljubitelje minimalizma i boja. Cijeli dojam zaokružite ultramodernim mačkastim naočalama.

Košulja, Zara, 229,90 kn; tenisice Bershka, 199,90 kn; suknja, Stradivarius, 199,90 kn; torba, Mango, 149,90 kn; sunačane naočale, Zara, 119,90 kn

U večernjoj varijanti upečatljive boje ove suknje smirite ‘ozbiljnom’ crnom košuljom koju ćete ostaviti da pada preko suknje, a struk naglasite dvobojnim remenom zagasitih nijansi. U ovakvoj igri kolora svakako iskoristite crne retro sandale, kao i praktičnu bucket torbu, koja može biti dvobojna, baš kao i pojas. U ovakvim kombinacijama nakit nije potreban, ali ako ste ljubiteljica modnih dodataka, svakako posegnite za jednostavnijim formama poput decentnih naušnica, tanke narukvice ili pak minimalističkog lančića.

Košulja, Mango, 249,90 kn; sandale, Massimo Dutti, 549 kn; suknja, Stradivarius, 199,90 kn; torba, Carpisa, 299 kn; remen, Zara, 49,90 kn

INSPIRIRAJTE SE

Traper suknja

Badići za svačiji ukus

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići