Visoka moda: Odjevni komadi koji odišu luksuzom

Na gradskim ulicama

Haute couture francuski je naziv za visoku modu koju prezentiraju uglavnom najjače modne kuće i predstavlja sve ono što ćemo na ovaj ili onaj način nositi u streetwear varijacijama. No, domišljatost suvremenih brendova omogućila je da i gradske ulice postanu modna haute couture pista. Nije samo vrlo nosiva, nego je zabavna, elegantna i kao uvijek – beskrajno stylish!

À la Coco Chanel

Ikona pristupačnog haute couturea Coco Chanel utjelovila je suptilan i istodobno beskrajno elegantan stil koji će još godinama biti primjer savršeno krojenog izgleda. U suvremenoj izvedbi, business chic slavne kreatorice prožet je modernim elementima poput crnog trapera i metala.

Pulover Zara, 19,95 €  (150,31 kn); hlače Salsa, Europa 92, 99,95 € (753,07 kn); sako Mango, 69,99 € (527,34 kn); naušnice Argentum, 78 € (587,69 kn); čizme Massimo Dutti, 179 € (1348,68 kn); torbica Aldo, 79 € (595,23 kn)

Come Prada

Miuccia Prada pozicionirala je istoimeni brend u središte modnog svijeta kvalitetnim kožnim torbama, a ponajviše onima u boji konjaka. Danas je takav stil popularno nazvan quiet luxury i među najpopularnijim je trendovima proteklih nekoliko godina. Suptilne i neutralne nijanse smeđe i bež boje, skladno spojene sa zlatnim detaljima, način je kako ćete visoku modu nositi i na gradskim ulicama.

Haljina Zara, 29,95 € (225,66 kn); kaput Mango, 159,99 € (1205,44 kn); sat Morellato, Watch Centar, 99 € (745,92 kn); naušnice Zaks, 249,60 € (1880,61 kn); cipele Nine West, 44 € (331,52 kn); torbica Aldo 62 € (467,17 kn)

Totally seventies

Od Chanela i Prade sve do ludih sedamdesetih i Mary Jane cipela i mikro hlačica koje ove zime doživljavaju svoj veliki, ali i zasluženi comeback! Uz crvenu, najtrendi boju sezone, visoka moda postala je ne samo zabavna nego i vrlo nosiva.

Sako Zara, 49,95 € (376,35 kn); košulja Mango, 22,99 € (173,22 kn); hulahopke Calzedonia, 7,30 € (55 kn); torbica Aldo, 42 € (316,45 kn); hlačice Terranova, 9,99 € (75,27 kn); cipele Nine West, 57 € (429,27 kn)

 

Foto: press, Mango, Mango, Nine West, Aldo

 

Teddy Coats: Modeli dostojni pravih trendseterica

Ultimativni City Gift Guide: Za avanturiste

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići