Visoke čizme

Stvoreni za mini i maksi haljine, modeli iznad koljena neizostavan su accessoire ove zime

Njihova zavodljiva forma bit će još atraktivnija ukoliko odaberete čizme šiljatog vrha i ženstvenih potpetica. Nosite ih i preko nogavica skinny hlača ili tajica uz neku kraću strukiranu jaknu čija će vam forma izduljiti i istaknuti figuru.
Brušena koža uvijek izgleda vrlo elegantno, a u ovoj varijanti sa šiljastim vrhom i tankim potpeticama vaše će noge učiniti još duljima.

Steve Madden, Transporter Footwear, 869 kn

Veliki trend su i čizme čija tekstura imitira zmijsku kožu. Ako volite upadljive dodatke, ovaj model čizama je kao stvoren za vas.

Mango, 499,90 kn

Popularnost su prvo stekle gležnjače, a zatim i visoke čizme od elastične tkanine, takozvane sock boots koje su sasvim pripijene uz nogu i kao da imitiraju čarapu, po čemu su i dobile ime.

Catwalk, Deichmann, 349 kn

Idealni za svakodnevne kombinacije su ravni modeli udobni za nošenje, koji također izvrsno izgledaju uz suknje, ali i uske hlače.

Moje cipele, 399 kn

Ako želite nešto višu potpeticu koja je udobna za nošenje, tu su čizme od velura sa stabilnom, nešto debljom potpeticom, a čiji je izgled i dalje vrlo elegantan.

La Perle Rouge, Pittarosso, 438 kn

Ljubiteljice jeansa doći će na svoje uz ‘poderane’ traper čizme vrtoglavo visokih potpetica i nedovršenih rubova.

Up Collection, Mass, 499 kn

View this post on Instagram

December is treating us good ???

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

https://www.instagram.com/p/BrTAIYUgLG5/

https://www.instagram.com/p/Bpzog2Qncwu/

https://www.instagram.com/p/BsJdxKalgWe/

https://www.instagram.com/p/Bq-ki9aBfm5/

View this post on Instagram

Up on fashiioncarpet.com – WINTEROUTFITS FÜR DEINEN FIGURTYP ⛄️ Bei Kleidung geht es in erster Linie natürlich darum, dass wir uns wohl fühlen und der Look Spaß macht. Aber an zweiter Stelle steht der Positiv-Faktor. Das heißt, der Look soll uns natürlich nicht erdrücken, sondern den Raum geben, zu glänzen und die positiven Eigenschaften unseres Wesens zu unterstreichen. Das schafft ein Styling, wenn es unsere Vorzüge betont und optische Ungleichheiten auspendelt. Dafür muss man seinen Figurtyp kennen und ihn unterstreichen. Wie du das auch im Winter schaffst? Genau das verrate ich heute auf dem Blog mit meinen modischen Winter Styling Tipps nach Figurtypen 🙂 #stylingtipps #winteroutfit #winterfashion

A post shared by Nina Schwichtenberg (@fashiioncarpet) on

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Kožni klasici

Trag bjeline

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići