Trag bjeline

Zima je uvijek idealno vrijeme za bijele komade koji kao da prizivaju snijeg

Tako je ova neboja, koja simbolizira čistoću, gotovo pojam idealnih zimskih kombinacija, naročito ako se ubijelite od glave do pete. Uskočite u šarmantne komade u vječno modernoj nijansi. Osnovni komad je topli kaput, a kao što već svi znamo, najpoželjniji je onaj nadahnut medvjedićima, odnosno teddy bear model. U bijeloj varijanti odlično će pristajati uz trendi outfit.

Bershka, 399,90 kn

Važan dio svake kombinacije je i torba, a ova u većem formatu ukrašena zlatnim zakovicama svaki će look učiniti mladenačkim.

Carpisa, 449 kn

Ne zaboravite na šal, koji je obavezan komad hladnih mjeseci. Odaberite neki nekonvencionalni poput ovog ukrašenog krznenim dodacima.

Šal Guess, Fashion&Friends, 419 kn

Bijela poludolčevita pravi je klasik koji odiše minimalizmom i vječnom elegancijom. Osim uz kompletno bijelu kombinaciju, odlično će pristajati i uz traperice u nešto ležernijem stilu.

Poludolčevita, s.Oliver, 479 kn

Gležnjače u špic s brojnim kopčama pravi su statement komad, naročito ako dolaze u bijeloj nijansi. Nosite ih uz suknje, haljine, ali i omiljene hlače kraćih nogavica kako bi čizmice došle do izražaja.

Gležnjače Les Autres, Mass, 999 kn

https://www.instagram.com/p/BsI2IX4FRxu/

https://www.instagram.com/p/BqjnDFSlYWf/

https://www.instagram.com/p/BsErOCLFgjj/

Foto: Shutterstock, Instagram i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Sportska elegancija

Seksepilna romantika

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići