Vječno moderni muški kaputi

Varteks i ove zime donosi must-have modele

Dobro krojen kaput, baš poput bezvremenskog odijela, komad je koji se mora naći u svakom muškom ormaru. Pogotovo kad dolazi u jednoj od neutralnih nijansi koje se s lakoćom spajaju sa svim ostalim komadima iz jesenske i zimske garderobe. A odaberete li bezvremenski model, kaput je komad u koji se isplati uložiti jer će vas služiti godinama. Baš takvi dolaze s Varteks potpisom. Elegantni i odmjereni, pristaju svakom muškarcu neovisno o građi i stilu koji njeguje.

Stoga i ne čudi da i u ovogodišnjoj kolekciji donose vječne klasike među kojima ćete zasigurno pronaći svog favorita za nadolazeću zimsku sezonu. Ako naginjete jednostavnosti, tamni tonovi bit će najbolji izbor. Uvijek elegantna crna bit će sigurna opcija, posebice za poslovne kombinacije. Bazična i lako uklopljiva u svaki kolorit, crna će se jednako dobro nositi i u svakodnevnim outfitima, ali i u svečanim prigodama. Ako ipak crna nije vaša boja, tamnoplava će biti njezin ekvivalent koji uz lakoću spajanja nudi i dašak kolorita.

1990 kn

1790 kn

2190 kn

Iako tamni tonovi daju sigurnost stilskog sklada, topli i svijetli tonovi dat će dozu živosti. Istovremeno decentan i primjetan, sivi kaput odlično će se nositi i u casual kombinacijama. Pa ih tako možete spajati i s odijelom, ali i omiljenim trapericama kojima će kaput podariti izvrstan kontrast. Ako pak težite zemljanim bojama, smeđa će biti pun pogodak. Pogotovo u mješavini sa sivom na ležernom kaputu koji uz kapuljaču krasi retro Montgomery kopčanje.

1790 kn

2190 kn

2390 kn

Foto: Shutterstock i Varteks press

INSPIRIRAJTE SE

Muževan komad u ženstvenim izdanjima

Nose se retro krojevi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići