Nose se retro krojevi

Zvonolike nogavice promakle su se među najtraženije

Posljednjih nekoliko sezona sve se češće spominje odlazak skinny modela u modnu povijest. Srećom po ljubiteljice ovog uskog kroja, to se još nije dogodilo. No ipak su svrgnute s trona trendova i njihovo su mjesto zauzeli retro krojevi u vidu bootcut i flare nogavica. I to ne samo u traper izdanju, široke su nogavice zavladale scenom u svim materijalima i stilovima.

Izvorno krojeni kako bi se nosili uz čizme, posebice kaubojske modele, i idealno prikrivali njihove visoke i nešto šire sare, u novo vrijeme saveznika su dobili u elegantnijoj varijanti ove obuće. Pa se tako sve češće nose uz visoke potpetice neovisno o njihovu modelu. Za postizanje chic looka najbolji će odabir biti tanka potpetica u vidu bezvremenskih salonki ili užeg modela gležnjača. No jednako dobro nose se i na stabilnije blok potpetice uz koje će jednako vizualno izdužiti i stanjiti figuru.

C&A, 229 kn

Orsay, 229,90 kn

Jake’s, Peek & Cloppenburg, 529 kn

Iako su bootcut i flare modeli odličan saveznik stylish kombinacija za gotovo svaku prigodu, jednako se dobro uklapaju i u urbane street style kombinacije. Dapače, polako postaju njihov sastavni dio, a fashionistice ih sve češće kombiniraju uz voljene tenisice. Stoga ćete, neovisno o tome preferirate li klasične bijele kožne modele ili već neko vrijeme popularna robusna izdanja, bez problema u casual outfit uklopiti i ovaj model. A naš izbor pada na vječni traper koji se poput modnog kameleona prilagođava i elegantnijim komadima i tako tvori stylish kombinacije cool prizvuka.

H&M, 149 kn

New Yorker, 159 kn

Mango, 249,90 kn

Foto: Shuttestock i press

INSPIRIRAJTE SE

Predimenzionirana odijela u klasičnim bojama

TikTok senzacija koja je poharala knjižare

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići