Volimo ljetne haljine

Najbolji komadi sa sniženja

Ljeto je vrijeme kada moda postaje veselija, razigranija i šarenija. Jedan od najdražih ljetnih trendova su haljine s uzorcima, naročito s uzorcima poput točkica i pruga. Šarmantne i ženstvene haljine, kakve su 60-ih godina prošlog stoljeća nosile dame na koktel-zabave, ovog ljeta bit će savršena doza retro chica. Vodoravne prugice na haljini ravnoga kroja u nezaobilaznoj kombinaciji sa slamnatim šeširom na glavi i pićem po izboru u ruci kao da pripadaju rivijeri šarmantnog morskog gradića. Na svu sreću, sniženja su još uvijek aktivna tako da nova, omiljena haljina može biti vaša za puno manju cijenu, a kakvi popusti vas još očekuju provjerite u u City Centeru one East, West i Split.

Točkice i pruge

Mango, prije 69,99 € (527,34 kn) sada 45,99 € (346,51 kn)

Benetton, prije 70,20 € (529,00 kn), sada 49,14 € (370,25 kn)

Jednostavna, a opet vrlo primjetljiva haljina prozračna je i vrlo udobna, pa će biti savršena za odlazak s plaže na ručak. No, za šetnje gradom i večere uz more ipak birajte nešto otmjenije, što će cijeloj atmosferi dodati poseban štih. Pomalo retro, a opet vrlo suvremena haljina opuštenog kroja s jednim spuštenim rukavom savršeno će se upotpuniti zanimljivim komadom nakita i bit će idealna za tu priliku.

Naborane haljine

Ništa ne govori opuštena kosa, slana koža, preplanula put i bez brige na svijetu, kao kada poslovnu odjeću zamijenite bretelicama, naročito u šarmantnoj verziji kada se na ramenima vežu u mašnicu. Popularne ljetne haljine jedan su od odjevnih komada koji će uvijek biti u modi, i to ne samo na plaži nego i u gradskim parkovima i na druženju uz kavu s prijateljicama.

H&M, 8,99 € (67,74 kn)

Terranova, 12,99 € (97,87 kn)

Crna varijanta naborane haljine, naročito u kraćoj varijanti, sjajno će se spojiti s decentnim nakitom i ravnim natikačama, dok će ljubičasta haljinica sjajna biti s pletenom torbom ili cekerom. Budući da haljine već imaju živahne uzorke, odaberite jednostavne naušnice, narukvice ili nekoliko tankih prstena kako biste naglasili eleganciju haljine, a da pritom ne opteretite izgled.

Vibrantne boje

Kada je riječ o ljetnim odjevnim komadima, narančasta boja se ističe kao jedan od najtoplijih odabira. Dugačka i prozračna narančasta haljina donosi svježinu, živost i energiju koja savršeno odražava duh sunčanih dana. U moru klasičnih boja poput bijele i plave, koje često povezujemo s ljetom, narančasta donosi dobar kontrast i osvježenje. Ova živahna boja može osvježiti vaš izgled i dodati poseban šarm svakom ljetnom danu, naročito u izvedbi sa zanimljivim rupičastim detaljima na prsima.

DESIGUAL prije 119,00 € (896,61 kn), sada 59,50 € (448,30 kn)

C&A haljina, prije 39,99 € (301,30 kn), sada 19,99 € (150,61 kn)

 

Baš tako se i žuta boja ističe, naročito kada je u ovoj romantičnoj izvedbi s puf rukavima i volanima. Idealna je za formalnije ljetne prilike, ali bit će savršena i za radni dan, kao i za tranziciju u opuštenu atmosferu festivala u gradskome parku.

 

Foto: Mango, press

 

 

INSPIRIRAJTE SE

Vrući komadi na sniženjima

Najtraženiji traper komadi na sniženjima

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići