Voljena toplina

Nudi eleganciju bez premca, ali i cool izgled za opuštene prilike

Bez njih ne možemo zamisliti svakodnevne kombinacije u hladnim danima. A svaka nova sezona sa sobom donosi nove varijante ove omiljene klasike. Voljeni kaputi pružaju nam prijeko potrebnu toplinu, ali i stilski sklad svakodnevnih outfita. I neovisno o tome volite li više chic izgled ili naginjete edgy varijantama, sigurno ćete u brojnoj ponudi omiljenih brendova pronaći svog favorita.

Dok su nam dnevne temperature još relativno naklonjene, savjetujemo kaput u varijanti oversized muške košulje. Kombinirati ga možete u rokerskoj varijanti s trendi čizmama na vezanje i ispranim trapericama, ali i kao kontrastni komad u outfitu koji uključuje elegantnu kožnu suknju i usku dolčevitu.

H&M, 349 kn

Ako obožavate nježnost zemljanih tonova i voljeni karirani uzorak, nećete ostati imune na takvo izdanje kaputa. Pogotovo kad dolazi s dubokim V izrezom u koji će se savršeno smjestiti omiljeni šal i u klasičnom kroju koji pristaje apsolutno svakome izdanju.

s.Oliver, 1099 kn

Naravno, ništa ne pruža tako chic izgled kao kaput na vezanje. Naglašava ženstvenost figure, čak i iznad nekoliko slojeva odjeće i prekrasno nadopunjuje sve poslovne i elegantne kombinacije. Vječni je klasik kojem se uvijek vraćamo i koji obožavamo.

Orsay, 489,90 kn

Zara, 899,90 kn

Neutralna crna u formi kaputa s duplim kopčanjem i stylish remenom u struku dobitna je varijanta za svaku kombinaciju boja. Pristaje baš svim nijansama i uvijek izgleda jednako neodoljivo. A kad vam nedostaje živosti u tmurnim danima, ovakav kaput jednostavno kombinirajte sa statement čizmama u boji i pratećom torbicom.

Mango, 999,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Jakne za klince i klinceze

U službi ženstvenosti

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići