Vrijeme je za piknik

Priroda, dobra hrana i sjajno društvo

Proljeće je sezona koja jednostavno zove na boravak na otvorenom. Preko tjedna to su užurbane gradske ulice koje su se najednom napunile ljudima koji su jedva čekali prve znakove buđenja prirode. I, ma koliko lijepo bilo biti dio svih događanja, izlet u prirodu dalje od buke bit će puno bolja opcija za vikend punjenje baterija.

Nekima će to značiti uživanje u brojnim sportskim aktivnostima, a nekima bijeg na livade ili još uvijek prazne plaže. Iako u drugačijoj atmosferi, svi će se složiti u dvije stvari – za dobar provod potrebno vam je društvo i hrana. Zato predlažemo piknik. Bez obzira na to gdje se uputili, makar to bilo dvorište vaše kuće, park koji nije preplavljen glasovima ili pak vikend destinacija, nešto je posebno u druženju u prirodi. Pogotovo kad uključuje dekicu na podu koja daje sasvim drugačiji doživljaj.

Mango, 549,90 kn

Delimano, Top Shop, 94,95 kn

Müller, 159,90 kn

I dok će unaprijed pripremljena hrana biti odlična opcija, pogotovo ako na piknik odlazite s djecom, roštilj u prirodi za neke je još bolja ideja. Naravno, uz uvijek prisutnu dozu opreza i brige za okoliš. A za to vam ne treba puno. Ceker torba koju ste već, vjerujemo, pikirale i za ljetne outfite, nekoliko višenamjenskih plastičnih posuda i prijenosni roštilj bit će sasvim dovoljni. Ali ako ipak težite instagramskim postavama, uložite trunku dodatnog truda i ponesite efektan poslužavnik i dasku. Oni uvijek izgledaju odlično na fotografijama. No još bolje ćete izgledati vi okruženi najdražim ljudima u odličnoj atmosferi prirode.

Easy Life, LONCI & POKLOPCI by Bajde, 185 kn

Rosmarino, Vitapur, 111,93 kn

Barbecook, LONCI & POKLOPCI by Bajde, 1642 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

3 načina kako nositi crop top

Top outfiti za aktivnosti na otvorenom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići