Vruće sniženje u Aldo trgovinama

Neodoljivi modeli za stylish ostatak ljeta

Sezonskim sniženjima, osobito ljetnima, nemoguće je odoljeti. Zato smo im se mi odlučili potpuno prepustiti i upustiti se u potragu za idealnim komadima u kojima ćemo provesti ostatak ovog ljeta, ali i brojna buduća. Srećom, City Center one East, West i Split prepuni su odličnih odjevnih komada i modnih dodataka na genijalnim popustima. Nas je ovaj put potraga odvela u Aldo, gdje su nas dočekali odlični modeli cipela, torbica i modnih dodataka koji osvajaju klasičnim i bezvremenskim dizajnom, ali i upečatljivošću.

Ljeto možda traži jednostavnost i udobnost ravne obuće, ali naš prvi odabir ovaj su put ipak bile visoke potpetice. Nešto je posebno očaravajuće u cipelama koje dolaze s povišenom potpeticom. Čak i kad je riječ o robusnijim, popularno zvanim chunky modelima, one unose dašak ženstvenosti u svaku kombinaciju. Upravo jedan takav model iz Aldove snižene ponude biramo za dnevna izdanja jer dolazi i s povišenim potplatom, što ga čini gotovo jednako udobnim kao i kad nema potpetice. Kao univerzalni model koji će se jednako dobro nositi i u dnevnim i u večernjim lookovima odabrali smo bež natikače klasična dizajna i široke plošne potpetice. A za zanimljive outfite za lude izlaske odabrali smo zelene sandale s tankim vezicama koje se efektno vežu oko gležnja te zlaćanom potpeticom što asocira na grančicu bambusa.

Aldo, prije 98 € (738,38 kn) sada 58,80 € (443,03 kn)

Aldo, prije 79 € (595,23 kn) sada 39,50 € (297,61 kn)

Aldo, prije 106 € (798,66 kn) sada 63,60 € (479,19 kn)

Naravno, iduće na redu su torbice koje spajamo uz visoke potpetice. Odavno su zaboravljene norme potpunog usklađivanja boje i stila torbe i cipela, no to ne znači da ova praksa nije poželjna. Dapače, takva usklađenost i dalje će biti zaslužna za wow dojam, no pravila više nisu toliko stroga. Zato uz chunky sandale spajamo kontrastnu torbicu u crnom izdanju koja nosi masivnu kopču. Iako su koloritno u potpunoj suprotnosti, stilski će ova dva komada savršeno funkcionirati u zanimljivom looku. Uz natikače, pak, spajamo interesantnu torbicu u svjetlijem tonu bež boje. S obzirom na to da su natikače jednostavnijeg dizajna, torbica može biti upečatljivija. Baš poput ove koja uz heklanu osnovu nosi i remen, ukras i kopču zlatnog sjaja te će, kao i cipele, odlično funkcionirati i u dnevnim i u večernjim outfitima. Za kraj ostavljamo torbicu u upečatljivoj koloritnoj mješavini koja će, iako stilski različita, genijalno pristajati zelenim sandalama.

Aldo, prije 58 € (437 kn) sada 40,60 € (305,90 kn)

Aldo, prije 79 € (595,23 kn) sada 55,30 € (416,66 kn)

Aldo, prije 69 € (519,88 kn) sada 48,30 € (363,92 kn)

Foto: Aldo press

INSPIRIRAJTE SE

Vrijeme je za ljetne izlaske

Najženstveniji komadi sa sezonskih sniženja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići