Yamamay x Disney božićna capsule kolekcija

Donosi obožavane animirane likove u blagdanskom izdanju

Roditelji su uz njih odrasli, a najmlađi ih tek otkrivaju, zato bez sumnje možemo reći kako su Disneyjevi animirani miševi – Mickey i Minnie Mouse kultni likovi koje obožavaju baš sve generacije. Jer, neovisno o tome koliko vam je godina, teško da ostajete ravnodušni na pogled ovih razigranih likova. Posebno kad dolaze u božićnom ruhu i na vjerujemo većini omiljenoj odjevnoj kombinaciji – pidžami. A baš takva kolekcija dolazi u Yamamay trgovine i osvaja neodoljivim dizajnom i širokom ponudom.

Ženski dio kolekcije za male i velike u znaku je ženskih Disney junakinja. Pa tako Minnie Mouse i Daisy Duck krase dvodijelne pidžame i spavaćicu u kojima će mame i kćeri provesti stilski skladne večeri uz omiljeni blagdanski film. No iako nas posebno vesele ove usklađene pidžame za djevojčice i one koje se tako osjećaju, kolekcija uključuje i kućni ogrtač, papuče i donje rublje. Sve one odjevne komade i dodatke koji čine boravak kod kuće još toplijim i ugodnijim.

Pidžama za djevojčice, 229 kn; dječje gaćice, 119 kn; čarape za odrasle, 99 kn; dječje papuče, 99 kn; pidžama za odrasle, 299 kn

Pidžama za djevojčice, 229 kn; ženske gaćice, 79 kn; dječji set top i gaćice, 119 kn; pidžama za odrasle, 299 kn

Kratkih rukava nisu ostali ni mali i veliki dečki jer i njih u Yamamay trgovinama čekaju Disney blagdanske kombinacije. No za razliku od ženskog dijela kojim prevladavaju crveni i sivi tonovi, tate i sinovi svoje će usklađene blagdanske pidžame pronaći u prevladavajućoj tamnoplavoj boji. Osim toga, njihovim dijelom kolekcije dominira lik neponovljivog Mickeyja Mousea koji se uz pidžame nalazi i na gaćicama te cool čarapama koje osvajaju dizajnom.

Pidžama za dječake, 229 kn; muške bokserice, 99 kn; dječje gaćice, 119 kn; dječje čarape, 79 kn; pidžama za odrasle, 299 kn

Foto: Yamamay press

INSPIRIRAJTE SE

Sezona darivanja započinje sv. Nikolom

Brze cimet rolice

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići