Za aktivno ljeto

Oprema za ljetne sportove može biti stylish i atraktivna

Svaki sport zahtijeva posebnu opremu koja treba biti praktična. No, to ne znači da ona ne može odlično izgledati. Bez obzira bavite li se paddleboardingom ili pak volite odbojku na pijesku, možete izgledati atraktivno.

Sportska moda ponajprije mora biti udobna kako biste bili gipki i pokretljivi te sve pokrete izvodili s lakoćom. A kako bi ti pokreti bili popraćeni stilskim efektom, pripremili smo vam inspiraciju za dva ultimativna ljetna sporta.

Odbojka na pijesku jedna je od popularnijih ljetnih aktivnosti. Dinamična je i odlična za postizanje i održavanje vrhunske forme. Vruće hlačice i sportski top must-have su komadi za ovaj sport. Sportske sunčane naočale praktične su kako bi vas zaštitile od sunca, ali i pijeska koji vam može smetati u igri. A kako biste podigli ovu kombinaciju, obujte zanimljive šarene natikače.

Lopta, Intersport, 229,95 kn; top adidas, Sport Vision, 229 kn; sunčane naočale, Hervis, 49,99 kn; kratke hlače, Intersport, 229,95 kn; natikače adidas, Havaianas, 229 kn; šilterica, Intersport, 179,95 kn

Paddleboarding postaje sve popularniji sport, ali zahtijeva specifičnu opremu. Daska i veslo ključni su rekviziti bez kojih se ne možete baviti ovim sportom. A da biste to činili sa stilom, odjenite jednodijelni kupaći kostim inspiriran onima iz popularnog „Baywatcha“. Ne zaboravite i na pravu obuću kako se na mokroj dasci ne biste pokliznuli.

Boca Nike, Hervis, 149,99 kn; komplet daska i veslo Firefly, Intersport, 2.999,95 kn; kupaći kostim, New Yorker, 79,90 kn; maska za lice, Kiehl’s, 340 kn; cipele za vodu Speedo, Intersport, 179,95 kn

https://www.instagram.com/p/BiznXa7HUR1/?taken-by=justtnic

https://www.instagram.com/p/Bj-pNxJlaby/?taken-by=jimchapman

Foto: Shutterstock, Instagram i artikli iz magazina

INSPIRIRAJTE SE

Badići za svačiji ukus

Statement natikače

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići