Za besprijekorno čistu kožu

U parfumerije su stigli proizvodi za umirujuće rituale čišćenja lica

Čišćenje kože lica nezaobilazna je svakodnevna rutina koja ne ostavlja mjesta kompromisu ako želimo imati zdravu i blistavu kožu. Tako je Chanel nadopunio svoju kolekciju Cleansing Collection by Chanel, predstavivši šest podatnih tekstura prilagođenih svim tipovima kože, svakome make upu i svim željama.

Prilagođeni za udobnost i svježinu kože, oni uklanjanje šminke i nečistoća s lica pretvaraju u trenutke umirujućeg užitka. Jednostavni i učinkoviti, osiguravaju besprijekorno uklanjanje šminke s lica, očiju i usana. Njihova tekstura izrazito je učinkovita i na dugotrajnim, odnosno vodootpornim formulama, ali i kremama za sunčanje. Nakon Chanelovih čistača, koža je savršeno čista, meka, lijepa, sjajna i snažnija, a njena je prirodna barijera očuvana.

Odlična vijest je i to da možete odabrati teksturu koja najbolje odgovara vašoj koži i potrebama. Le Lait i Le Lait Fraîcheur D’eau nanose se rukom i uklanjaju blazinicama, dok se L’huile, Le Lait Douceur D’huile i La Mousse ispiru vodom, odnosno umivanjem lica. Kao šećer na kraju, odnosno posljednja faza čišćenja, dolazi Le Tonique koji uklanja preostale tragove šminke te umiruje kožu.

L’HUILE
Ulje formulirano prirodnim sastojcima omogućuje savršeno uklanjanje šminke i ne ostavlja masni film na koži. U kontaktu s vodom pretvara se u kremastu teksturu, a kožu čini mekom i blistavom.

Istisnite dvije pumpice ulja na ruke te ga umasirajte na suho lice, usne i očne kapke, čineći prstima male krugove. Naposljetku lice temeljito isperite toplom vodom.
Douglas, 150 ml, 319 kn

LE LAIT DOUCEUR D’HUILE
Ovaj proizvod također uklanjanja make up i ne stvara uljni film na koži, a njegova mliječna tekstura u dodiru s vodom pretvara se u svilenkasto ulje. Ovaj nježni čistač ostavlja kožu elastičnom, blistavom i bez nečistoća.

 

Stavite tri do četiri potiska proizvoda na dlan pa ga kružnim pokretima umasirajte na cijelo lice i očne kapke, a potom ga isperite.
Douglas, 150 ml, 319 kn

LE LAIT
Osigurava nježno i učinkovito čišćenje kože lica dok je obavija kremastom teksturom za vrhunsku udobnost i čini je mekom i baršunastom.

Umasirajte tri do četiri potiska proizvoda kružnim pokretima te ih uklonite blazinicom.
Douglas, 150 ml, 319 kn

LE LAIT FRAÎCHEUR D’EAU
Ova mliječna formula pretvara se u tekućinu pri dodiru s kožom te je čisti i čini sjajnom.

Na dlan istisnite tri do četiri potiska proizvoda pa ga umasirajte na lice i očne kapke. Potom ga uklonite pamučnom blazinicom.
Douglas, 150 ml, 319 kn

LA MOUSSE
Ovaj proizvod osigurava izuzetno nježno i duboko čišćenje, ostavljajući kožu bez nečistoća. U kontaktu s vodom, bogata kremasta tekstura pretvara se u obilnu pjenu. Koža dubinski postaje meka, blistava i svježa.

Stavite malu količinu La Moussea na dlan i zapjenite ga vodom. Zatim ga nanesite na lice izbjegavajući područje oko očiju te ga isperite toplom vodom.
Douglas, 150 ml, 319 kn

LE TONIQUE
Le Tonique dovršava ritual čišćenja – navečer osvježavajući kožu, a ujutro ova bezalkoholna formula budi kožu.

Nanesite tonik na pamučnu blazinicu te njome ujutro i navečer prebrišite vrat i lice. Nakon ovog postupka koža je umirena, svježa i tonirana te spremna za njegu ostalim proizvodima poput kreme ili fluida.
Douglas, 160 ml, 295 kn

Foto: Chanel press

INSPIRIRAJTE SE

Bezvremenska linija mirisa

Podatne teksture za prekrasnu kožu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići