Za dame i partijanerice

Više no ikad prije u središtu pozornosti su šeširi i šilterice pa tako doslovno možete isfurati oboje, ovisno o kombinaciji

Njihova uloga, osim što je snažne estetske prirode, još je i više u funkciji praktičnog modnog dodatka, jer po najjačem suncu više nije dovoljan samo zaštitni faktor. I zato obvezno odaberite neodoljiv model pokrivala za glavu te ga vješto uklopite u svoj styling.

Nadahnut venecijanskim gondolijerima, ovaj šešir ima poseban šarm, a načinjen je od dvije nijanse slame i ukrašen širokom crnom vrpcom. Odlično će pristajati uz lepršave ljetne haljine, ali i poslovna odijela za ljeto na asfaltu.

Zara, 149,90 kn

Za sve one koje ne mogu odoljeti životinjskim uzorcima, tu je upečatljiva šilterica u kontrastnoj kombinaciji leopard printa i mrežaste teksture. Zanimljiv outfit možete postići kombinacijom više različitih uzoraka pa kapu možete nositi u spoju s primjerice zmijskim badićem i cvjetnom torbom.

Vans, ShoBeDo, 183,20 kn

Vječne romantičarke neće moći odoljeti ovom retro šeširiću od slame ukrašenom kićenkama od špage. Najbolje će se uklopiti uz šlingane tkanine i modele odjeće s puf rukavićima.

Palmers, 227 kn

Zanimljiv šešir širokog oboda i nedovršenih, ‘iscufanih’ rubova idealan je za boho kombinacije koje obiluju etno detaljima, poput raskošnog nakita i torbe s resama, te kaftana.

New Yorker, 79,90 kn

Šilt koji je nastao po uzoru na one kakve nose tenisači, dobio je svoje suvremeno lice koje se odlikuje šarenilom, odnosno ‘pretapanjem’ nijansi. Odličan će biti za razne beach partyje uz živopisne kupaće kostime.

Hervis, 199,99 kn

Neobičan model šilterice u pletenom izdanju pravi je hit, naročito ove sezone kad su u fokusu cekeri i obuća od špage i rafije. Nosite ga uz sportske varijante poput polo majica i kratkih suknjica ili aktualnih bermuda.

C&A, 49,90 kn

Jedan od favorita svakako je šilt s prelijevajućim nijansama na zaštitnoj plastici. Ovaj model dolazi i u varijantama transparentnih elemenata pa možete birati koji vam se bolje uklapa u styling. Osim uz mladenačke, ‘tehno’ kombinacije, bez problema će se uklopiti i uz glamurozne komade poput jednodijelnih kostima i atraktivnih ogrtača.

Aldo, 129 kn

View this post on Instagram

Sunkissed ? ? by @sincerelyelin

A post shared by Angelica Blick (@angelicablick) on

View this post on Instagram

Bathing suits & boater hats on repeat ?

A post shared by Jenny Cipoletti (@margoandme) on

View this post on Instagram

Essentials ☀️

A post shared by ?????? ???????? – ??????? (@justtnic) on

 

View this post on Instagram

Greek Escape thanks to @netaporter #jetaporter

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Što ti doista treba sa sniženja?

Na more sa stilom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići