Za jedinstven sportski look

Ako ste tek počeli vježbati ili jednostavno želite samo obnoviti sportski outfit, sada je idealna prilika za to jer je nova Zoe Essentials kolekcija u Polleo Sportu do 20. studenoga na presale akciji snižena do čak 53 posto

Tako sada možete pronaći atraktivne i kvalitetne komade po odličnim cijenama. Ovaj omiljeni brand sportske odjeće prepoznatljiv prvenstveno po tajicama sada donosi mnoštvo noviteta poput sportskih torbi, ruksaka, ali i udobnih elastičnih suknji, pa čak i fitness rokovnik. A najbolje od svega je što sve odjevne veličine dolaze u velikom rasponu od XS do XL. Atraktivna sportska jakna može se bez problema isfurati kao dio originalnog outfita u svakodnevnim kombinacijama, primjerice uz suknju ili traperice.

Jakna, 387 kn; presale cijena 247,68 kn

Torba u koju će vam stati baš svi potrebni rekviziti za vježbanje nosi popularan leopard uzorak.

Torba, 287 kn; presale cijena, 169,33 kn

Kako bi vaš trening bio što uspješniji, potrebna vam je adekvatna sportska odjeća koja vas neće sputavati pri vježbanju.

Top, 147 kn; presale cijena, 79,38 kn

Svoje odlične rezultate treninga sada možete upisivati u inovativan fitness rokovnik.

Rokovnik, 99,99 kn; presale cijena, 69,30 kn

Prepoznatljive i kvalitetne tajice gotovo da su zaštitni znak branda Zoe Essentials pa s njima zasigurno nećete pogriješiti, bez obzira na to za koji sport ih birate.

Tajice, 287 kn; presale cijena, 177,94 kn

Praktičan ruksak meke forme odlična je varijanta sportske opreme jer ga uvijek možete nositi složenog u torbi.

Ruksak, 119 kn; presale cijena, 69,02 kn

Kratku majicu s kapuljačom za vježbanje nosite uz tajice, a u dnevnoj verziji uz udobnu pripijenu suknju i nezaobilazne tenisice.

Majica, 287 kn; presale cijena, 177,94 kn

 

Suknja, 190 kn; presale cijena, 129,20 kn

Važan element sportske opreme je i prostirka za što ugodnije izvođenje vježbi. Ova dvobojna dolazi uz trendi kroko uzorak te praktični nosač.

Prostirka za vježbanje, 247 kn; presale cijena, 159,30 kn

Neodoljive trenirke s izrazito ženstvenim predznakom obožavat će sve žene koje i u sportskoj varijanti žele biti moderne i privlačne.

Donji dio trenirke, 270 kn; presale cijena, 159,30 kn

Takozvanu torbu za kuglanje ili bowling bag možete isfurati i uz svakodnevne kombinacije, jer je njena forma opet izrazito moderna.

 

Torba, 219 kn; presale cijena, 118,26 kn

Foto: Polleo Sport press

INSPIRIRAJTE SE

Artikli posvećeni Mikeyju Mouseu

Sat kao nakit

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići