Za prekrasne ruke

Čiste i njegovane ruke imperativ su, naročito sada kad prema preporukama Svjetske zdravstvene organizacije pojačano koristimo najrazličitija antiseptička sredstva u borbi protiv virusa

Naravno, i samo zimsko razdoblje koje je za nama dodatno je isušilo našu kožu te nam je itekako potrebna adekvatna hidratacija. A osim brojnih odličnih proizvoda za njegu ruku, tu su i fini mirisni sapuni te dezinficijensi koji će se pobrinuti da naše ruke ostanu besprijekorno čiste. Stoga vam donosimo pregled aktualnih kozmetičkih proizvoda u kojima će koža vaših ruku uživati, a nakon njihove upotrebe i zablistati.

Doma možete uživati u sapunima načinjenima od prirodnih sastojaka, poput primjerice meda, koji će biti pravi melem za vašu kožu. Također, ne zaboravite na hranjive kreme, koje je poželjno uvijek imati u torbici, baš kao i gelove i sprejeve za suho pranje i dezinfekciju.

Hidratantna krema za ruke s jasminom i propolisom Apivita 50 ml, Farmacia, 79,90 kn; prirodni sapun od meda Apivita, Farmacia, 59,90 kn; biljni sapun Aveo Provence 100 g, Müller, 5,90 kn; gel za dezinfekciju Farmen 500 ml, Farmacia, 81 kn; krema za ruke Balea Aloe Vera 75 ml, dm, 7,90 kn; krema za ruke Eucerin pH5, Farmacia, 55,84 kn; sapun L’Erbolario Argan, Farmacia, 41,90 kn; sprej za čišćenje ruku M.E.V. Feller Protect forte, Farmacia, 41,34 kn

Ukoliko ste skloniji tekućim formulama za pranje ruku kod kuće, možete birati između kremastih sapuna, koji ujedno i hidratiziraju kožu. Odlično rješenje za torbicu su i antiseptičke vlažne maramice kojima osim ruku možete očistiti i površine oko sebe, poput radnih površina ili kvake.

Krema za oštećenu kožu ruku s gospinom travom i pčelinjim voskom Apivita 50 ml, Müller, 79,90 kn; krema za ruke La Roche Posay Cicaplast Mains 50 ml, Farmacia, 62,73 kn; antibakterijski gel za ruke Tinktura 150 ml, Farmacia, 29,90 kn; sorbet za ruke Aveo Pink Grapefruit 100 ml, Müller, 11,90 kn; tekući sapun Aveo Sheabutter Mandelextrakt 300 ml, Müller, 16,90 kn; krema za ruke Neutrogena Visibly Renew 75 ml, Müller, 39,90 kn; vlažne maramice za ruke Asepsoleta Sensitive, Farmacia, 12,30 kn; sapun L’Erbolario Ortensia, Farmacia, 42,04 kn; tekući sapun Nivea Creme Care 250 ml, Müller, 16,90 kn

Pored krutih i tekućih sapuna, krema te sredstva za dezinfekciju ruku, odličan proizvod poznat po svojim antivirusnim, antibakterijskim i antifungalnim svojstvima je eterično ulje čajevca. No vrlo je važno znati kako ga pravilno primjenjivati na koži, jer kao i sva eterična ulja, prije upotrebe ga je potrebno razrijediti i to najbolje u omjeru 50 : 50 s nekim biljnim uljem. Za što ugodniji boravak u zatovrenome, nakapajte nekoliko kapi u difuzor.

Krema za ruke s nevenom Dr. Scheller 75 ml, Müller, 19,90 kn; sredstvo za dezinfekciju ruku SwissColor Clean San HS 50 ml, Farmacia, 23,96 kn; krema za ruke Aveo Intensiv Repair 100 ml, Müller, 8,90 kn; krema za ruke Nivea Intensive Care 100 ml, Müller, 19,90 kn; glicerinski sapun malina i lavanda Biobaza Natural Soap 90 g, Müller, 19,90 kn; sapun Dudu-Osun 150 g, Müller, 55,50 kn; eterično ulje čajevca Aromatica 10 ml, Müller, 71,90 kn; tekući sapun Aveo Olive & Sheabutter 500 ml, Müller, 7,90 kn; sapun od cvijeta naranče Saponerie Mario Fissi Marseille 125 g, Müller, 6,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Gozba za kožu

Kućni tretman lica

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići